Haftanın Seçilen İOS Uygulamaları

Bu haftada birbirinden farklı en beğenilen uygulamaları sizler için derledik. Fotoğraf düzenleme, kaçırmak istemeyeceğiniz hava durumu uygulaması, keşfetmek istediğiniz müzikleri bulmanıza yardımcı müzik uygulaması ve birbirinden farklı oyunlarda bakalım bu hafta neler var!

Haftanin uygulamalari ios

SketchPlus
Adsız1

Bu uygulama da resimler üzerinde oynama yapabileceğiniz ve istediğiniz alanı parmağınızla seçerek oradan kesebilir ve farklı fotoğraflar oluşturabilirsiniz. 12 farklı kalem seçeneğiyle istediğiniz stillerden birini seçebilirsiniz ve düzenleme sonunda uygulama üzerinden paylaşımda bulunabilirsiniz. Uygulamayı buradan ücretsiz şekilde indirebilirsiniz.

Foresee
Adsız3

Bu bir etkinlik uygulaması olarak geçiyor. Yapmak istediğiniz planları, personel aktivitelerinizi bu uygulama ile halledebilirsiniz. Belirlediğiniz planı hakkında önceden o günün hava şartlarını öğrenerek planınızın berbat olmasını önleyebilirsiniz. Uygulamayı 5,29 tl fiyatı ile buradan indirebilirsiniz.

VOX (Bedava Müzik)
Adsız4

Müzik dinlemeyi sevenlerin uygulaması Vox, milyonlarca DJ’leri ve canlı konserlere erişim imkanı sunmaktadır. Trend müzikler, en beğenilen parçalar ve akşam yemeği partileri için oluşturulmuş müzik kategorilerini ve daha fazlasını bu uygulamada sayesinde ücretsiz şekilde bulabilirsiniz. Bu müzik uygulamasını da buradan ücretsiz şekilde indirebilirsiniz.

Crooked Path
Adsız5

Bulmaca tarzında bağımlılık yapan koşucu oyunudur. Bir yol bularak hedefinizi belirleyebileceğiniz bu oyunun atmosferide oldukça eğlenceli. Kendinizi oyuna daha iyi kaptıracak cinsten müzikler, oyuna farklılık katmış. Bu oyunu da buradan 5,29 tl fiyatıyla satın alabilirsiniz.

Tap Hero
Adsız6

Tap Hero, piksel sanatının macera (arcade) ile harmanlandığı dövüş oyunudur. Zırh, silah yükseltme özellikleri ile Pixel Krallığı için mücadele ediyoruz. Oyun kolay oynanışı ve harika atmosferiyle bağımlılık yapan bir oyun. 5 farklı rakiplere karşı, 4 farklı mevsimlerde mücadele edeceğiz bu oyunu ücretsiz şekilde buradan indirerek deneyebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir