Haftanın Ücretsiz iOS Uygulaması: ProCam 2

Apple bu hafta haftanın uygulaması olarak Samer Azzam2ın Procam 2 uygulamasını seçti. Bunun anlamı şu; bugünden itibaren önümüzdeki hafta Perşembe gününe kadar popüler fotoğraf ve video uygulaması olan ProCam 2’yi iPhone ve iPad cihazlarınızı için ücretsiz indirebilecek ve 1.99 dolar ödemekten kurtulmuş olacaksınız.

Uygulama içerisinde çeşitli modlar bulunuyor. Gece modu, Seri Çekim modu, Anti-titreme ve zamanlayıcı modu bulunuyor. Ek olarak uygulamada yüz tanıma sistemi bulunmakla beraber akıllı HDR, düzinelerce filtre ve fotoğraf ve video çekme ve düzenleme esnasında kullanabileceğiniz birçok araç bulunuyor.

Procam 2 uygulamasını kullanmak isteyen iOS 8 kullanıcılarına da uygulamanın güzel bir özelliğinden bahsedelim. Eğer iOS 8 kullanıcısıysanız, Fotoğraflar uygulamasına Procam 2 uygulamasını kurmanızla birlikte bir adet uzantı ekleniyor ve böylece düzenleme araçlarından direk olarak fotoğraflar uygulamasına girerek faydalanabiliyorsunuz. Ayrıca uygulama içerisi satın alma yaparak (4.99 dolar) 4K ultra video çekimine geçiş yapmanız mümkün. (iPhone 5s ve üstü için)

App Store’daki uygulama puanına baktığımızda 1500’ün üstündeki yorumdan 4.5 yıldız almış ki bu da uygulamanın iyi tasarlanmış ve kendinizi bir fotoğrafçı hissetmenizi sağlayan ara yüzü sayesinde bu puana ulaştığını gösteriyor. Uygulamayı ücretsiz hale gelmişken indirerek kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Uygulamanın iPhone sürümüne burada, iPad sürümüne de buradan ulaşabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir