Haftanın Ücretsiz Uygulaması: Brushstroke

Geçtiğimiz hafta sunulan Haftanın Ücretsiz Uygulaması olan Retro fütüristik 3D oyunu Space Qube uygulamasının ardından bu hafta da fotoğraf uygulamalarının iyilerinden olan yeni bir uygulama App Store’da ücretsiz olarak sunuldu: Brushstroke.

Video ve fotoğraflarınızı canlı çizgi filmler haline getirmenizi sağlayan ToonCamera uygulamasının da yaratıcısı olan Code Organa fiması tarafından geliştirilen Brushstroke fotoğraflarınızı saniyeler içinde yağlı boya çizimlerine çevirmenizi sağlayan kullanışlı bir uygulama. Brushstroke uygulaması App Store’da ilk olarak yerini geçtiğimiz Mart ayında almış ve 285 yorumdan 4.5 yıldız almıştı ki bu büyük bir başarı.

Brushstroke-2

App Store editörleri “birçok mükemmel filtreden birini uygulayın, fotoğrafınızın düzenlemelerini yapın ve dijital imzanızı atın” seklinde ibare kullanmışlar bu uygulama hakkında ki bu da uygulamanın ne denli işlevsel olduğunun kanıtı.

Brushstroke uygulaması bu haftanın başında yeni bir çizim paketi içerecek şekilde güncellendi ve bu paketin içerisinde yeni stiller, renk paletleri ve kanvaslar mevcut.

Uygulamanın bu güncellemesi ile birlikte iPhone ve iPad’ler dâhil 64 bit cihaz desteği ve landscape modu desteği getirildi. Öte yandan uygulama iOS 8’in tüm velinimetlerinden, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus çözünürlüklerinden imzanızı kaydırma ve boyutlandırma, fotoğraflarınızı kırpma ve ince ayarlarını yapma suretiyle faydalanmanızı sağlamakta.

Brushstroke

Bahse değer diğer özellikleri ise manuel odaklama ve kamera kontrolünün yanı sıra geri alma, tekrar yapma ve reset ile farklı renk paletleri, birçok kanvas ve arayüz kullanabilme özellikleri.

Uygulama bir hafta süreyle ücretsiz olarak indirilebilir durumda ve uygulama içi indirilebilir durumda olan tek seferlik “Illustration Paketi” sadece 0.99 dolara satılmakta.

23.1 megabayt boyutundaki bu uygulamayı iPhone, iPod Touch veya iPad cihazınızdan iOS 7.0 ve üzeri sürümüne sahip iseniz ücretsiz indirebilirsiniz.

Brushstroke uygulamasını önümüzdeki Perşembe gününe kadar ücretsiz olarak indirin.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir