Haftanın Uygulama Önerileri

Bu yazımızda sizlere son hafta popüler olan ve sıkça android kullanıcıları tarafından kullanılmakta olan programlardan bahsedeğiz. Bu programlar ile android telefonlarınıza farklı bir görünüm katabilir, renklendirebilirsiniz.

1. Uygulama Lazy Swipe

lazyswipeLazy Swipe ile kendinize yep yeni bir başlat menüsü oluşturabiliyorsunuz. Android telefonlarınızda oluşturduğunuz bu menüler ister sol, ister sağ alanda yer alabiliyor. Gelen mesajlarınıza ve ya bildirimlerinize hoş bir uyarı ile karşılık veren Lazy Swipe, son zamanların başarılı uygulamaları arasındadır.

 

 

2. Uygulama WhatsApp Wallpaper

walpaperPopüler mesajlaşma devi olan Whatsapp, her geçen gün farklı güncelleştirmeleri ile bizlere renk katıyor. Son zamanlarda ” Mavi Tık ” adı altında piyasaya sürmüş olduğu güncelleme ile hem açık meydana getirdi, hem de bir çok olumsuz geri dönüş aldı. Fakat bunlara rağmen yılmadan her geçen gün Whatsapp’ı güncellemeye devam ettiler. Sizlere sunduğumuz Whatsapp Wallpaper, uygulamasının güncelleme ile bağlantısı yoktur. Farklı bir uygulama gözü ile bakabilir ve o nitelikte kullanabilirsiniz. Whatsapp Wallpaper ile sohbet esnasında klasik duvar kağıtlarından sıkılmış kişiler için adeta bulunmaz bir uygulamadır. Bu uygulama ile bir çok Duvar Kağıdına sahip olabileceksiniz.

3. Uygulama App Backup & Reinstall

appsApp Backup programı ileriye dönük düşünüldüğünde oldukça yararlı ve her android kullanıcısında olması gereken bir programdır. App Backup adından da anlaşılacağı gibi, kullanmış olduğunuz uygulamaların yedeklerini alabiliyor, dilerseniz bir başkasına gönderimini sağlayabiliyor. Telefonlarınızın ilerde virüs kaptığı ihtimalini düşünürsek yedeklerinizi almanızda fayda var.

 

4. Uygulama Zoe

zoeZoe uygulaması HTC marka telefonlarla birlikte android dünyasına katılmıştır. Bu uygulama ile fotoğraflarınızı çok kolay bir şekilde video haline dönüştürebilir, profesyonel anlamda videolar hazırlayabilirsiniz.

 

5. Uygulama Snapseed 

SnapseedSnapseed çıktığından beri insanlar photoshop’u unuttu diyebiliriz. Daha basit arayüze sahip olması ile birlikte kullanıcılara her türlü kolaylığı sunan Snapseed ile efek vermek oldukça kolay bir hale geldi.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir