Haftanın Uygulamaları

Yılbaşının yaklaşması ile birçok kişi hediye almakla, ağaç süslemekle vs meşgulken birçok kişi de iş yoğunluğuyla uğraşmakta. Bir arayı bu nedenle herkes hak ediyor. Oyun oynamak isteyen ve destek arayanlar için bu hafta da haftanın uygulamalarını sizler için toparladık. Stres seviyenizi azaltmak için kendinize göre bir şeyler bulabileceğinizi umuyoruz. Umarız kendinizi bu sayede daha iyi hissedersiniz.

Tales from the Borderlands

Tales-from-the-Borderlands

Borderlands serisinin fanatikleri için iyi bir haber Telltale Games firmasından geldi ve bölümlerden oluşmuş macera oyunlarına bir yenisini eklediler. Oyun içerisinde kullanıcılar iki adet kurnaz karakteri kontrol ediyorlar: Fiona ve Rhys.  İki karakter de yüklü miktarda paraya sahipler ve diğer karakterle paylaşmak istemiyorlar. Oyunun ilk beş seviyesinde Borderlands 2 oyununun asıl olaylarının sonuçları işlenmiş. Rhys karakteri olarak Pandora şehrinin en önemli şahsiyeti olmak için çabalıyorsunuz. Fiona olarak ise destansı bir soyguna hazırlanan ve bunu misyonu olarak belirlemiş bir karaktere can vereceksiniz. İki durumda da aksiyonun tam içine gireceksiniz ve kurşunlar etrafınızda uçuşacak. Daha önceki Telltale oyunlarının aksine bu oyunda aksiyon ağır basıyor ve diyaloglar minimuma indirilmiş. Savaş için hazır olun. Tales from the Borderlands App Store’da 4.99 dolardan satılmakta.

Sneaky Sneaky

Sneaky-Sneaky

Oyuncuların gizli bir hırsız olarak bütün hazineyi yakalanmadan çalması ve kaçması gerekmekte. Oyun sadece bir şeyler çalmanın daha ötesinde. Eğer yakalanırsanız saklanmak veya karşı koyarak dövüşmek suretiyle kurtulma şansınız bulunmakta. Ayrıca, düşmanlarınızı sinsice arkadan yaklaşarak bir şeyler saplayarak öldürebilirsiniz. Bir adet yay alın ve etrafta ne varsa fırlatın. Çalıların arasında saklanmış olan hazineyi bulmak ilk amacınız, bunu unutmayın. Sneaky Sneaky oyunu App Store’da 2.99 dolar.

Step Buy Step

Step-Buy-Step

Bazılarımız için dışarı çıkarak yürüyüş yapmak çok kolay olmayabiliyor. Bundan dolayı Zombies, Run! gibi birçok fitness uygulaması çok popüler durumda.  Koşu yaparken oyun oynama fikri ayaklarınızı kullanmanız gerektiğinden gayet cazip. Step Buy Step oyunu motive olamayan kişiler için biraz motive kaynağı gibi oyunda da ne kadar adım atarsanız o kadar Stepp yani oyun içi para kazanıyorsunuz. Köpek veyahut penguen gibi bir şeyler aldığınızda kazanç oranınızı arttırıyorsunuz. Yani yeterince yürüyüş arkadaşınız olursa bir adımınız gittikçe daha fazla değere ulaşıyor. Elbette gerçek adımlarınız da sayılıyor ama asıl eğlence bir adımda ne kadar ileri gidebileceğinizi görmek. Step Buy Step uygulaması App Store’da 1.99 dolardan satılmakta.

Corto Maltese Secrets of Venice

Corto-Maltese-Secrets-of-Venice

Bu oyunda oyuncular karakterlerle konuşarak ipuçları arıyorlar ve bilmeceleri çözüyorlar. Kodları çözebilmek için gazeteye bakmayı ihmal etmeyin. Odadaki daha sonra işinize yarayacağını düşündüğünüz nesneleri kaldırın. İşlerin nasıl gittiğini öğrenmek için karakterlerle konuşmalar yapın ve kime güvenip kime güvenmeyeceğiniz konusunda dikkatli olun.  Bu gizem ne entrika hikayesinde Venedik şehrinin sokaklarını dolaşacaksınız ve önemli bir nesneyi bulmaya çalışacaksınız. Eğer bulursanız kaydolmuş olacaksınız. Corto Maltese Secrets of Venice oyunu App Store’da 4.99 dolardan satışa sunulmuş.

Seabeard

Seabeard

Seabeard’ın macerasına katılarak tasasız bir deniz yolculuğu ister misiniz? Bu şirin masalda uzun zaman önce kaybolmuş olan bir deniz kaptanını bulmanız isteniyor. Zelda stili oyununda turları sabit şehri keşfederken yolları temizleme ve istiridye için kazma gibi görevleri tamamlamak için yoldaşınız olan maceracılara yardımcı olmanız gerekmekte. Bitik şehirlerin yeniden inşasına yardımcı olun ve yerlilerle ticaret yapın. Denize açılın, balık tutun, balinaları besleyin, deniz canavarlarıyla savaşın. Dünya sizin istiridyeniz ve ne yapmak istiyorsanız yapın. Bu oyun World of Warcraft oyununun mini versiyonu gibi düşünülebilir. Seabeard oyunu App Store’da ücretsiz olarak sunulmakta.

Photophore Synth

Photophore-Synth

iPad ile müzisyenleri sentezleyecek bir diğer uygulama daha burada. Bu uygulama bir grup osilatör kullanarak eşsiz ve epik sesler oluşturmayı amaçlayanlara hitap ediyor. Programlanmış ses davranışsal algoritmalar tarafından kontrol edilen sanal bir motordan geçiyor ve onları ahenk içinde tutuyor.  Photophore Synth uygulaması App Store’da 4.99 dolardan satılmakta.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir