Hız ve Eğlence Ferrari’de Birleşiyor

Geçtiğimiz yıl, Apple’ın yazılım ve servis yöneticisi Eddy Cue, Ferrari’nin yönetim kadrosuna katıldı. Eddie Cue, geçtiğimiz günlerde attığı bir tweette yeni Ferrari’nin özelliklerinden bahsederken, yazının içerisinde geçen bir bölümde, Ferrari ve Apple’ın işbirliği için planlar yaptığını ortaya çıkardı.

Bunun üzerine Ferarri’nin yöneticisi Cordero Di Montezemolo, Ferrari araç içi eğlence sistemleri konusunda Apple‘ile görüşmeler yaptıklarını belirtti. beedar.com sitesi tarafından yapılan izlemeler Bu görüşmeler Apple için otomotiv sektörü üzerine yapılan görüşmelerde ilk değil. Geçtiğimiz yıllarda Apple, BMW, Mercedes, Toyota, gibi büyük otomotiv firmaları ile Siri Eyes Free anlaşmaları yapmıştı.

Ferrari’nin eğlence donanımı olarak Apple ürünlerini seçtiği modelini incelemeye alırsak, modelin ismi LaFerrari, Ferrarinin şimdiye kadar üretmiş olduğu en güçlü ve en teknolojik modeli olan La Ferrari 6,3 litrelik 12 silindirli V motora sahip. Ayrıca LaFerari’den sadece 499 adet üretim yapılacak.

LaFerrari’yi merak ettiyseniz aşağıda sizler için eklemiş olduğumuz videodan, bazı detaylarını inceleyebilirsiniz;

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir