Hızlı Cevaplama Sistemi

Bu seferki yazımızda size eğlenceli bir o kadar da aslında trajikomik bir haberden bahsetmek istiyoruz. Trajikomik diyoruz çünkü sayfanın altındaki videoyu seyrettiğinizde ne söylemek istediğimizi çok iyi anlayacaksınız.

quick-draw-iphone-shot

Bildiğiniz gibi cep telefonları ilk çıktığında epeyce hantal, kaba bir o kadar da pahalıydı. Hele ki adı üstünde cep telefonunu kemere takma adetimiz yok mu.. Sanıyorum ki bunu yapan bizim Türk milletinden başka hiçbir ülke kalmamıştır J

Telefonu kemere takmaktan usanan bir Japon genci, öyle bir sistem geliştirmiş ki, kendisini Cüneyt Arkın sanıyor mübarek.. Öyle Cüneyt Arkın dediysek Kara Murat falan değil, 2000’li yılların Cüneyt Arkın’ı.. Oradan oraya atlamalar zıplamalar falan..

Dediğimiz gibi, videoyu izlediğinizde ne söylemek istediğimizi çok iyi anlayacaksınız zaten. Gencin yaptığı sistemde kola bağlı bir mekanizma var ve bu mekanizma sayesinde telefonunu hızlı bir şekilde –artistvari bir şekilde desek de yanlış olmaz- cevaplamayı hedefliyor. Her ne kada sstemde aksaklıklar (!) mevcut olsa da, seri üretime geçtiğinde yok satacak bir ürün olduğu kesin (!)

Videodaki yorumların birini de paylaşmadan edemeyeceğim: Dinleyin vida kafalılae. Burada, bundan sonraki hiçbir aramasını cevapsız bırakmak istemeyen bir adam var.

Bu arada video 800 binin üstünde seyredilmiş..

One Comment

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir