HTC Desire 320 Tanıtıldı

2014 yılının başında piyasaya sürülen ve büyük satış rakamlara ulaşan HTC One M8 modeliyle büyük başarı yakalayan Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation firması, Consumer Electronics Show 2015 fuarı kapsamında bu cihazın halefi olan HTC Hima’ya tanıtması bekleniyordu fakat beklenen olmadı ve bu cihazın tanıtımı yapılmadı.

Bugün başlayan CES 2015 fuarında başlayan telefon etkinliği kapsamında tanıtılan telefonların başında, daha önce iddialara söz konusu olan HTC Desire serisinin yeni üyesi olan HTC Desire 320 modelinin tanıtımı yapıldı. HTC Corporation tarafından HTC One M8’in halefinin tanıtılması beklenirken, HTC Desire 310 modelinin halefi olan HTC Desire 320 modelinin tanıtımının yapılmış olması şaşkınlık yarattı.

HTC Desire 320’nin donanım özelliklerine bakacak olduğumuzda, 480 x 854 piksel çözünürlüğe sahip 4.5 inçlik FWVGA dokunmatik ekran bulunurken 1.3 GHz hızında dört çekirdekli işlemcinin yanı sıra 512 MB veya 1 GB RAM bulunacak. Cihazın hafızasına bakacak olduğumuzda + GB veya 8 GB dahili hafıza bulunacak.  Desire 320 modelinin 5 megapiksel arka kamerası ve 2100 mAh batarya da bulunuyor.

HTC Desire 320 modelinin uygun fiyatı da dikkat çekiyor. Yaklaşık olarak 85 dolar gibi bir fiyattan kullanıcılarla buluşması beklenen Desire 320 modelinin ülkemizde kaç lira ücretten satılacağı merak konusu. Öte yandan cihazın önümüzdeki günlerde kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir