HTC One M8 Lollipop Güncellemesi

Android ilk çıktığı andan itibaren bir çok kullanıcı tarafından seçilerek büyük bir ilgi görmüştür. Gerek kullanım kolaylığı olsun, gerekse işlevsel yönlerinin fazla olması nedeniyle her türlü işleminizi bir android telefon ile karşılayabilmektesiniz. Android telefonlar günümüzde İOS ya da Java gibi işletim sistemlerine sahip olan telefonlardan çok daha iyi bir konumda olmaktadır. Sürekli gelen güncellemeler ile birlikte android telefonlarınızın tam olarak bütün özelliklerini kullanabilir ve onlara ek özellikler ekleyebiliyorsunuz. Şimdi de HTC One M8 kullanıcıları için bir haberimiz var. HTC One M8‘e gelen güncelleme hakkında detaylı bilgileri hemen sizlere aktaralım.

htc-one-m81111

HTC One M8 ilk çıktığı günden beri oldukça ilgi duyulan ve bir çok kişinin tercih ettiği bir marka haline geldi. Fakat bu sürümde eksik olan bir takım güncellemeler mevcuttu. HTC istekler doğrultusunda bu güncellemeleri zaman zaman oluşturdu ve şimdi de Galaxy S5 ve LG G3’e daha önceden gelen Lollipop güncellemesi, HTC içinde geldi.
HTC One M8 için Lollipop güncellemesi geçtiğimiz günlerde Malezya’da kullanıma açılmıştır. HTC’nin sözünü verdiği gibi global anlamda kullanılmaktadır. Yakın zaman içerisinde tüm ülkeler için güncelleme beklenmektedir.
Malezya’da gelen bu güncelleme için Sense 6’da yer alıyor. Yeni güncelleme ile birlikte kilit ekranı, kilit ekranında gelen bildirimler, çoklu işlem ekranı gibi özellikler, gelen güncelleme ile birlikte HTC One M8’e entegre edilebilecektir.
Bu güncellemede bulunan ve yüklenmesi için gereken bir takım özellikler vardır. Öncelikle uygulamayı yükleyebilmek için bataryanızın yüzde 50 ve üzerinde olması gerekmektedir. Normalde bu tarz bir şartın bulunmaması, güncellemenin önemli olduğunu ve sistemi bir hayli değiştireceğini düşünebiliriz.
Aynı zamanda güncelleştirmeyi yapmadan önce 650 MB‘lik bir boş alanınızın olmasına dikkat etmeli, dahili hafızası yetersiz ise bazı ögeleri silmeniz gerekmektedir.
Güncellemenin bir çok avantajı bulunmakta ve sizlerin telefonlarınıza daha çok ilgi duymanızı sağlayacak niteliktedir. Tasarım ve performans alanında da bir çok değişimlere sebebiyet verdiği gibi ihtiyaçlarınızı her türlü karşılamaya yönelik çalışmalar yapılmıştır. Android ve HTC One M8 kullanıcısı olarak telefonlarınızın tüm işlevlerini yerine getirebilmesi için güncellemeler şarttır.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir