Hulu Plus uygulaması oyun konsolları için uzaktan kumanda desteği ile güncellendi

Hulu, iOS için Plus uygulamasını Hulu Plus sürüm 3.5.2 ile güncelledi. Güncelleme iPhone veya iPad’inizi kullanarak Xbox One, PS3 ve PS4 oyun konsollarını uzaktan kontrol (remote control) deneyimini içeriyor.

Kurulumu ise oldukça kolay. Hulu Plus uygulamasını iOS veya Android‘li cihazınıza kurup başlattığınızda otomatik olarak oyun konsolunuzu algılıyor. Sadece bir defa eşleştirdiğiniz oyun konsolunuz ile mobil cihazınızı uygulama ile kontrol altına alıyorsunuz.

Hulu Plus

Hulu blogu şu şekilde bir açıklama yapmış:

Hulu olarak biz her zaman TV izlerken büyük bir deneyim sunma arayışı içindeydik. Bugün sizlere Hulu Plus uygulamasıyla oturma odanızda akıllı telefon veya tabletinizi kullanarak uzaktan kumanda deneyimini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Geçtiğimiz yıl başlatılan Chromecast desteğini genişleterek Xbox One, PlayStation®3 (PS3®) veya PlayStation®4 (PS4™) konsollarınıza mobil cihazınızdan uzaktan erişim deneyimini getiriyoruz.

Video ile uygulamayı daha geniş açıdan değerlendirebilirsiniz

Tüm standart Hulu Plus kontrollerini (durdur/devam et, arama yap, 10 saniye geri sar..) içeriyor. Üstelik konsolda video oynatılırken başka bir video aramak için çıkış yapmanız gerektiğinde konsoldaki görüntü devam edebiliyor.

Genel olarak mobil cihazınız için güzel bir uzaktan kumanda deneyimi sunan uygulamayı Appstore‘dan ücretsiz indirebilirsiniz. İsteğinize bağlı olarak limitsiz kullanım için ayda 8$ ödemeniz gerekiyor. 7 günlük ücretsiz deneme süresi mevcut.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir