İkinci Apple Store Mağazası Açılıyor

Apple çılgınlığı dur durak tanımıyor. Tabi bu çılgınlığın önüne geçmek oldukça zor. Bunun farkında olan Apple yöneticileri, Türkiye’deki Apple çılgınlığının da farkına varmış olacaklar ki, Türkiye’deki ikinci Apple mağazasını açmaya karar vermişler.

İlk mağazasını İstanbul Beşiktaş’ta bulunan Zorlu Center’da açan Apple, ikinci mağazasını da Acıbadem’de bulunan Akasya AVM’de 25 Ekim tarihinde saat 10:00’da açmaya hazırlanıyor. Ülkemizde ikinci olacak olan mağaza, dünyada da 444. mağaza olma özelliğini taşıyor.

Uzun süredir birçok kaynakta konuyla ilgili spekülasyonlar olmakla birlikte, konunun netlik kazanması ile birlikte açılışın yeri ve tarihi netlik kazanmış oldu. Haberin Apple web sitesinden de yayınlanmasından sonra ikinci mağazanın açılışını Apple fanatikleri açılışı dört gözle beklemeye başladılar.

İlk mağazası Zorlu Center’da açılan Apple, Akasya AVM’deki halka açık olacak olan açılışından önce basın mensupları için 23 Ekim tarihinde özel bir tanıtım günü düzenleyerek mağazanın tanıtımını yapacak. Açılıştan alacağımız bilgiler ve fotoğrafları bizler de sizlerle anlık olarak paylaşmaya çalışacağız.

Öte yandan edindiğimiz bilgiler dahilinde Apple’ın Ankara ve İzmir’de 2015 yılı içerisinde birer tane mağaza açmaya hazırlandığını sizlerle paylaşmadan geçmeyelim.

Akasya AVM Apple mağazası ile ilgili şimdilik elimize geçen görüntüleri aşağıdan inceleyebilirsiniz.

apple-store-akasya-avm-2

appla-store-akasya-avm

Akasya AVM Adres bilgileri şu şekilde:

Akasya AVM
Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sok. No: 25
Üsküdar İstanbul 34660

apple-akasya

Akasya AVM Anadolu yakasının en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olmakla beraber günlük ortalama 60 bin ile 70 bin arasında ziyaretçisi olduğu biliniyor.

Toplu taşıma ile Akasya AVM’ye gitmek isterseniz Ünalan istikametindeki M4 metro hattını kullanabilir, Metrobüs ile gelebilir ve Uzunçayır durağında inebilir veyahut Uzunçayır durağından geçen herhangi bir İETT otobüsünü kullanabilirsiniz.

Akasya AVM’de Apple Store’a ulaşabilmek için, AVM’nin zemin katındaki Güney A girişinden giriş yapabilirsiniz. Otoprak kullanarak giriş yapmak isteyenler ise akasya Meydan Girişi ile DryClean Kuru Temizleme tabelalarının yanında bulunan yer altı P1 yeşil bölümü kullanabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir