İnceleme: Nooly

Kullanmakta olduğunuz hava durumu uygulamasından sıkıldınız mı? Accuweather gibi programlar geçtiğimiz yüzyılın uygulamaları gibi mi hissttiryor? O zaman yeni Hava Durumu uygulamaları denemekte fayda var.

Nooly

Nooly, denemenizde fayda olan hava durumu uygulamalarından bir tanesi. Nooly, diğer uygulamalardan, yağmur yağacağı dakikayı tahmin etme özelliği ile ayrılıyor. Hatta, yağmurun yavaşlamaya başladığı bilgisini bile bu uygulama tahmin  edebiliyor.

Uygulama kendisini 5 dakikada bir güncelliyor. Bu da tahmin gücünü bir hayli arttırıyor. Özellikle Amerika’da 13 milyonun üzerinde lokasyonun hava durumu bilgisini anlık olarak takip etmeniz mümkün.

Gerçekten gelecek vaat eden Nooly, restoran, park, kafe gibi mekanların hava durumu bilgisine kadar tahmin edebilen bir uygulama. Dakikası dakikasına hava durumunu takip edebiliyor olmanız muhteşem bir özellik.

Nooly’nin yapımcıları, uygulamanın fırtına, kar boranları, sis durumu, donma, yağmur, bulut, güneş gibi hava olaylarının anlık olarak görülebildiğini belirtiyorlar.

Nooly

Bunların yanı sıra NASA ve NOAA’nın hava uydularına bağlanabilme imkânınız da mümkün.

Kurucu ve CEO Yaron Reich’in yaptığı açıklamaya göre, gliştirme aşamasında olan bir API uygulaması mevcut ve diğer geliştiriciler Nooly bulut sistemini kullanarak uygulamalar oluşturabilecekler.

Bu arada, Nooly hem Android, hem de iOS için indirilebilir durumda. Nooly’nin ücretsiz olarak sunuluyor olması da, birçok kullanıcı tarafından tercih edilecek gelecek vaat eden uygulamalar arasında yer alacak bir uygulama olması anlamına geliyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir