İnceleme: Universal Video Downloader

Universal Video Downloader, herhangi bir uygulamanın içerisindeki videoları indirebilmenizi sağlayan bir jailbreak tweak‘idir. Bu tweak sayesinde, herhangi bir uygulamanın iTunes trailerini veya farklı bir videoyu çevrimdışı kullanabilmek için kolay bir şekilde indirebilirsiniz.

Universal Video Downloader incelemesi

Program, her ne kadar gayrimeşru amaçlar için kullanılmaya müsait olsa da, elmadoktoru.com olarak biz her zaman meşru amaçlar için kullanılması taraftarıyız. Programın nasıl kullanıldığını görebilmek için dilerseniz önce videosunu izleyelim:

Universal video downloader, arka planda çalışarak ön araştırma yapar ve bir pop-up pencere ile herhangi başka bir uygulamada video varsa onu belirtir. Daha sonra bu videoyu kütüphanenize kaydeder. Yukarıdaki videoda da gördüğünüz üzere, videoya sadece kütüphanenizden değil, iFile ile dosya yöneticisinden de ulaşabilirsiniz.

Netflix gibi online izleme sitelerinin içeriğini indirdiğinizde ise, videoları offline olarak izleyebiliyor olmanıza rağmen, herhangi bir şekilde paylaşamıyor ve Universal Video Downloader dışında herhangi bir şekilde izleyemiyorsunuz. Böyle olmasıyla paylaşımcıları hayli üzüyor.

Universal Video Downloader tweakına BigBoss reposundan ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir