Instagram Direct Mesajlar Güncellendi

Instagram’a yeni gelen güncelleme ile birlikte direct mesajlar artık Whatsapp kıvamında olacak. Bu yeni özellikle birlikte Whatsapp’ın tahtı sallanır mı bilinmez ama arkadaşlarınızla Instagram üzerinden rahatlıkla konuşmalarınızı gerçekleştirebileceksiniz.

Instagram’ın yaptığı habere göre artık kendi akışınız üzerinde bulunan bir içeriği arkadaşınıza rahat bir şekilde gönderebileceksiniz. Ayrıca grup olarak mesajlaşabilecek, grubunuza farklı isimler verebileceksiniz. Mesaj yazarken kullandığınız ifadeleri Instagram uygulaması üzerinden de kullanabileceksiniz.

Yeni koyulacak olan kamera özelliği sayesinde çok daha kısa sürede selfie yaparak arkadaşlarınıza mesaj olarak gönderebileceksiniz. Bu yeni özelliklerle birlikte Instagram’ı kullanma alışkanlıklarımız da ufak değişikliklere uğramış olacak.

Yeni özellik son güncellemeyle birlikte gelecek olup, artık içeriklerin alt kısmında bulunan kalp ve yorum iconlarının yanına bir de ok işareti eklenecek. Bu ok işaretini kullanarak içeriği anında bir arkadaşınızla paylaşabileceksiniz.

Facebook, insanlar arası iletişime çok önem veren bir firma olduğunu her güncellemede kanıtlamaya devam ediyor. Messenger ve Whatsapp üzerinde yaptığı devrim gibi güncellemelerden artık Instagram da nasibini almaya başladı. Yakın bir zamanda üçünü çok daha interaktif bir şekilde kullanabileceğimiz yeni bir uygulama çıkarsa hiç şaşırmamak gerek.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir