Instagram Uygulamasına Birden Fazla Fotoğraf Ekleme Özelliği Getirildi

Instagram uygulaması bundan böyle fotoğraf paylaşırken aynı anda 10 taneye kadar fotoğrafı art arda eklemenizi sağlayacak. Tabi ki paylaştığınız fotoğraflar ana sayfada göürüntü kalabalığı yaratmayacak. Şöyle ki birden fazla paylaştığınız fotoğrafları parmağınızla sağa ve sola kaydırmak suretiyle görebileceksiniz ve paylaşmış olduğunuz bu fotoğrafların altında biden fala fotoğraf bulunduğunu gösteren bir bildirim bulunacak.

Peki instagram uygulamasında birden çok fotoğraf aynı anda nasıl paylaşılır?

  1. Ekranın alt ortasında bulunan fotoğraf ekleme butonuna dokunun.
  2. Sağ orta kısımda bulunan Birden Fazla Seç yazısına dokunun ve böylelikle bu yazı mavi renkli bir butona dönüşecek ve böylelikle dilediğiniz fotoğrafları seçmeye başlayabileceksiniz. Eğer bu yazıyı göremiyorsanız biraz daha beklemeniz veya güncelleme yapmanız gerekebilir.

İpucu: Eğer bir fotoğraflardan birini kırpmak istiyorsanız on dokunun ve yakınlaştırarak ekranda nasıl görünmesini istiyorsanız o şekilde ayarlayın. Unutmayın b fotoğraflar da tekli fotoğraflar gibi kare modunda görünecektir.

  1. Bir sonraki ekranda seçtiğiniz fotoğraflara tek tek filtre uygulayabilirsiniz.

Fotoğraflarınızı yayınlamadan önce dilerseniz düzenleyebilir veya sıralamasını değiştirebilir ve dilediğinizi listeden çıkarabilirsiniz.

  • Fotoğrafları Tek Tek Düzenleyebilirsiniz – Fotoğraf veya videoya dokunun, dilediğiniz filtreyi uygulayın. Diğer fotoğraf ve videolar etkilenmeyecektir.
  • Fotoğrafları Dilediğiniz Gibi Sıralayabilirsiniz – Sırasını değiştirmek istediğiniz fotoğraf veya videoya dokunarak basılı tutmak suretiyle sıralamasını değiştirebilirsiniz.
  • Dilediğiniz Öğeyi Listeden Çıkarın – Silmek istediğiniz fotoğraf veya videoyu dokunup basılı tutun ve üst tarafta bulunan çöp kutusuna taşıyın.

İşleminiz bittiğinde İleri butonuna dokunun.

  1. Dilediğiniz yazı metnini yazın ve dilerseniz konumunuzu seçin. Daha sonra İnsanları Etiketle bölümünden etiketlemek istediğiniz kişileri de seçebilirsiniz. Her fotoğrafta farklı kişileri de etiketleyebilirsiniz.
  2. Paylaş butonuna dokunarak fotoğraflarınızı (videolarınızı) paylaşın.

Instagram aynı anda birden fazla fotoğraf paylaşma işlemini başarıyla tamamladınız. İşlem bu kadar basit.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir