Instagram Uygulamasına Yepyeni Bir Özellik Geliyor

Instagram tarafından kullanıcılara yepyeni bir özellik daha getiriliyor. Birçok kullanıcının kullanmaya başlayacağını düşündüğümüz bu özellik konu etiketlerini takip etmeye olanak sağlayacak. Şöyle ki, nasıl ki kullanıcıları takip ederek paylaşımlarını ana sayfamızda görebiliyor isek, aynı şekilde konu etiketlerini de takip ederek bu etiketler altında yapılan paylaşımları anlık olarak görmeye başlayacağız.

İlk olarak Twitter kullanıcısı @Social_pip tarafından duyurulan bu özellik daha sonra The Next Web isimli web sitesi tarafından da doğrulandı.

Birçok kullanıcı tarafından uzun zamandır beklenen bu özelliğin ne zaman getirileceği ise merak konusu.

Özellikle Instagram uygulamasına girdiğinizde #iphone #elmadoktoru gibi sürekli takip ettiğiniz konu etiketleri varsa bunları an sayfanızdan rahat bir şekilde takip edebileceksiniz.

Bu özellik şu anda kısıtlı ve test aşamasında olmakla beraber The Next Web internet sitesinden verilen haberde bu özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman açılacağıyla ilgili bir bilgi verilmemiş fakat şimdilik belki yarın belki yarından da yakındır demekle yetiniyoruz.

Sizce bu özellik kullanılabilir nitelikte mi? Böyle bir özellik gelirse hangi etiketleri takip etmek istersiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir