Installous Artık Yok

Uygulama korsanlığına karşı bir zafer olarak görünen bir haberi paylaşmak istiyoruz. Hackulous Team tarafından yapılan açıklamada, Hackulous’un bundan sonra hizmet vermeyeceği, önemli iki uygulamanın da kullanılamaz hale geleceği ifade edildi: Installous ve AppSync.

Installous

Kapanmanın ardındaki esas sebepler henüz açığa çıkmış olmasa da, Hackulous websitesinde forumların artık sahipsiz kaldığını, yönetmenin güçleşmeye başladığını belirtiyor. Aslına bakarsanız, korsan uygulamanın lideri olan Hackulous’un forumlarının bu kadar başıboş kalmış olabileceği inandırıcı gelmedi doğrusu.

Hackulous takımı kendi web sitesinde şu ifadelere yer vermiş:

İyi geceler herkese.

Hackulous’un kapanacağı haberini üzüntüyle vermek istiyoruz. Yıllar sonra, ekibimiz durgun bir hâle geldi ve forumlarımızda adeta in cin top oynuyor. Kullanıcıları çevrimiçi tutmak ve yönetmek güç hale geldi. Yıllardır göstermiş olduğunuz maddi manevi destekten dolayı müteşekkiliz, umarız yokluğumuzda farklı gruplar boşluğumuzu doldururlar.

Sevgilerimizle

Bilindiği üzere Installous cracklı uygulamaları cihazınıza yüklemenin en kolay yoluydu. Hackulous reposunun da gitmesi, Installous, Appsync gibi uygulamaları bundan sonra cihazınıza yükleyemeyeceğiniz anlamına geliyor ki bu da korsan uygulama kullanamayacağımız anlamına gelmekte.

Güncelleme: Her ne kadar Installous gitmiş olsa da yeni uygulama iPaStore Cydia’ya geldi bile.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir