iOS 6.1 LTE Desteğiyle Birlikte Geldi

Geçtiğimiz hafta sonu iOS 6.1 Beta 5 sürümünün yayınlanması, kullanıcılarda heyecana neden olmuştu. Ve Beklenen gün geldi, iOS 6.1 geliştirilmiş Siri geliştirmeleri ve LTE desteğiyle birlikte tüm kullanıcıların indirilmesine sunuldu.

ios-6-1

LTE desteği sadece belirli ülkelerde kullanılmaktaydı fakat bu güncellemeyle birlikte birçok ülke bu kapsama girdi. LTE desteğinin geliştirilmesi ile birlikte, desteklenen şebekelerin tam listesini buradaki linkten görebilirsiniz. Siri’ye gelen özellikler ise sinema bileti satın alma imkânı, iTunes ve Youtube üzerinden arama yapabilme gibi sıralanabilir. Daha önce belirttiğimiz Apple TV için Bluetooth klavye uyumluluğu da iOS 6.1 ile birlikte gelen yeniliklerden bir tanesi ki iTunes ve Youtube aramaları için tam uyumluluk sağlıyor. Bunların yanı sıra eğer iTunes Match abonesisiyseniz, iCloud üzerinden tek tek şarkı indirebileceksiniz.

Tam değişim listesi ve geliştirmeler şu şekilde sıralanabilir:

  • Bir çok şebeke için LTE desteği (Tam Liste: www.apple.com/iphone/LTE)
  • Siri üzerinden sinema bileti alabilme imkânı (Şimdilik sadede ABD kullanıcıları için)
  • iTunes Match kullanıcıları için iCloud üzerinden tek tek şarkı indirebilme imkânı.
  • Reklam tanımlayıcısını tek butonla resetleme imkânı.

Bunların yanı sıra, enavd3rs ekibinin haberi birçok kullanıcıyı sevindirecek cinsten. Keza daha önceki haberlerimizde verdiğimiz üzere Jailbreak iOS 6 için hazırdı fakat 6.1 sürümünün çıkması bekleniyordu. Kullanıcılar şimdi evand3rs ekibinden gelecek olan haberş beklemekte. Tabi ki bizlerde sabırsızlıkla beklemekteyiz. Güncel Jailbreak konumuz için buradaki konumuzu takip edebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir