iOS 7.1 ve 7.1.x Jailbreak uyumlu Tweakler

iOS 7.1.1’in de Jailbreak’e kavuşmasıyla hareketli günler yaşamaya başladık. Şimdilerde kafaları karıştıran konu; “hangi çok popüler ve bilinen tweakler çalışıyor ve hangileriyse çalışmıyor” muhtemelen deneme/yanılma yöntemini kullanarak öğrenmek isteyeceksiniz. Bizler de bu konuda öncülüğü yapalım istedik. Öncelikle herkesin ilk merak edebileceği Tweak Activator şuanda sadece kısmen çalışıyor ve kırılma gibi hatalarla bizleri karşı karşıya bırakabiliyor.

Cihazlarımızı hem hızlandırmak hem de animasyonlar üzerinde oynama yapmamıza yarayan Springtomize 3 Tweak’i ise neredeyse tamamen sorunsuz çalışıyor. En çok beklenen Tweaklerden birisi olan iOS 6 kilit ekranını iOS 7’ye olduğu gibi taşımamıza yardımcı olan ClassicLockScreen de bu seferki sürümle tamamen uyumlu şekilde çalışıyor. Altkeyboard 2 gibi bazı çok kullanışı tweakler ise henüz uyumlu hale getirilemediler.

Ancak ilerleyen günlerde mutlaka onlar da uyumlu hale gelecektir. Piyasa üzerinde en çok beğenilen ve kullanılan Tweaklerin listesi aşağıdaki vermiş olduğumuz görsel üzerinde yer alıyor. Yeşil ile işaretli olan Tweakler tamamen yeni Jailbreak (iOS 7.1.1) ile uyumlu olanlar, Sarı ile gösterilenler kısmen uyumlu olanlar ve kırmızı ile gösterilenler ise henüz desteği getirilmemiş olanlardır. Telefonunuzu uyumsuz tweakler ile riske atmak istemiyorsanız iOS 7.1 uyumlu tweakler listesi size yardımcı olabilir.

Uyumlu Tweak listesi;

uyumlu-tweakler

One Comment

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir