iOS 7 açılış ekran sürgüsünden kurtulun: TapToUnlock7 tweak

Slide to Unlock (kilidi açmak için kaydırın) yazısından ve kaydırma yapmaktan kurtulmak isteyenler için bir tweak var. Sadece dokunarak açılış ekranını geçebilirsiniz. Çok kişinin kullanacağını tahmin etmesem de yine de bu tweak hakkında bilgi vermiş olalım. Öncelikle jailbreak‘li cihazlar için geliştirilmiş bir eklenti olduğunu belirtelim.

TapToUnlock7 tweak’ini Cydia‘da bulabilirsiniz. Tweak’in yaptığı iş sadece giriş ekranındaki kaydırma işlemini iptal ederek, belirtilen yere dokunmakla geçebileceğiniz bir seçenek sağlıyor olması.

TapToUnlock7 cydia tweak

Bu uygulama, açılış parolası etkin veya herhangi bir giriş güvenliği aktif olmayan cihazlarda kullanılabilir. Giriş parola ekranı etkin cihazlarda, “tap to unlock” etkin olur.

Uygulama detayları için yukarıdaki YouTube videosuna bir göz atabilirsiniz. Biraz değişiklik isteyenler baksınlar belki işlerine gelir. 😉

Bu arada tweak’in Cydia Bigboss reposundan 0.99 $‘a indirebilir, daha hızlı bir giriş ekranı kullanabilirsiniz. Bence biraz gereksiz olsa da yine de anlatmış bulundum. 🙂

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir