İOS 7 Beta 2 Sürümü İle Gelen Yenilikler

Apple tarafından yakın dönemde kullanıcıların hizmetine sunulacak olan İOS 7 İşletim Sistemi için son çalışmalar BETA sürümleri ile tamamlanmaya çalışıyor.

Son yapılan düzenlemeler ile İOS 7 Beta 2 sürümünü çıkaran Apple firması bu düzenleme ile de birkaç yeni özelliği işletim sistemine eklemiş gibi görünüyor.

İOS 7 Beta 2 sürümünde gelen özelliklerden birisi Anahtarla Denetim adı verilen sistem olmuş durumda. Bu özellik iPhone cihazlarında tuşlar ile alakalı bir sorun yaşayan kullanıcıların kısa yollar ile direkt olarak istedikleri noktaya ulaşmalarını sağlayan bir sistem.

Mesajlaşma sayfasında da bir dizi iyileştirme yapan Apple firması artık her mesajın altına saat ibaresini koyarak mesajlaşmayı daha takip edilebilir hale getirmiş durumda.

Eskiden sadece ilk mesaj altında olan tarih ve saat bilgisi bu sayede her mesajın altına eklenir hale gelmiş. Bu da mesaj takibini kolaylaştırmış.

Yapılan birçok iyileştirme ve düzenleme daha var. Ancak hepsini buradan sıralamak istemiyoruz. Çünkü yavaş yavaş değişen İOS 7 İşletim Sistemi tam olarak hazır olduğunda bu özellikler her Apple iPhone, Apple iPad ve Apple iPod ürününü de görebileceğimiz bir hale gelecektir.

İOS 6 sürümünde yapılan hatalardan ders alan Apple ekibi işleri sırasıyla yaparak en az sorunla bu süreci atlatma peşinde gibi görünüyor.

Bakalım İOS 7 Beta 2 sürümünden sonra gelecek olan Beta 3 sürümünde başka neler değişecek.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir