iOS 7 için jailbreak Çözümü Beklenenden Önce Gelebilir

Joshua Hill:iOS 7 için jailbreak çözümü beklenenden önce gelebilir.

Apple’ın iOS 7 ile mobil cihazlarına neler getireceği tartışıla dursun jailbreak camiası, işletim siteminin merakla beklenen yeni sürümü için çalışmalara başlamış durumda. Ancak, şu an için bu çalışmalarla ilgili olarak geliştiricilerin açıklamalarından başka somut bir delil ve net bir bilgi olmadığını da belirtelim.

iOS 6 ve iOS 6.1 için geliştirilen Jailbreak aracı Evasi0n’un geliştirici ekibi Evad3rs’den David Wang’ın (Planetbeing) yapmış olduğu açıklamaya göre, iOS 7’nin açıklarını bulmanın biraz zaman alacak. Ancak, Greenposi0n ekibinden tanıdığımız Joshua Hill’e (p0sixninja) yaptığı açıklamayla iOS 7’nin jailbreak çözümünün beklenenden daha kısa bir sürede karşımıza çıkabileceğini ifade etti.

ios7 

Hill, iOS 7’nin jailbreak çözümünün tamamen kendisi tarafından yayınlanabileceğini bile belirtirken, geçtiğimiz aylarda çözüm için gerekli tüm açıkları bulduğunu kendisi dile getirdi. Hill’in öne sürdüğü bu durum ne kadar doğru bilinmez. Ancak, Apple’ın da söz konusu açıkları kapatmak için çalışacağı kesin bir gerçek. Jailbreak geliştiricilerinin iddialarının ne denli doğru olduğunu iOS 7’nin yayınlanmasıyla hep birlikte göreceğiz. 

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir