iOS 7’nin şerefine GarageBand ücretsiz sunulabilir

Apple arada bir popüler uygulamaları ücretsiz sunabiliyor. Bunu geçtiğimiz zamanlara bakarak da anlayabiliyoruz. iOS cihazları için sunulacak bir sonraki ücretsiz uygulama GarageBand olabilir.

GarageBand uygulaması her ne kadar popüler bir müzik uygulaması olsa da bilmeyenler için kısacık tanımlayalım. GarageBand Apple tarafından geliştirilen bir ses düzenleme uygulaması. Sıfırdan müzik yapmak isteyenler için birbirinden farklı enstrümanlar ve profesyonel kullanım imkanıyla harikalar ortaya koyabilirsiniz. Profesyonel müzisyenlerin bile başarılı bulduğu bir müzik uygulaması diyebiliriz.

garageband

Birçok müzik dosyasını sorunsuzca açabilir ve düzenleyebilirsiniz. Kayıtlı sesleri kullanarak müzik yapabileceğiniz gibi enstrümanları kullanarak kendi enstrüman sesinizlede bişeyler yapabilirsiniz. Müzikle uğraşanları mutlaka kullanması gereken bir uygulama deyip tavsiye ediyoruz. Yüksek kalitede müzik yapabilirsiniz. Garageband uygulaması konumuz.

Uygulamanın ücretsiz sunulabileceği bilgisini MacRumors‘tan alıyoruz. Yanlız bazı ses ve enstrümanlara erişmek yine uygualama içi ücrete tabi olacak. Yani uygulamayı duyan ancak kullanma fırsatı bulamayanlar için bir deneme fırsatı sunulacak gibi görünüyor. Beğeni kazanırsa sonradan full olarak satın alabilirsiniz. Uygulama içi ücretli satın almadan bahsettik ancak gözünüz korkmasın. Bu ücret 9TL’yi geçmeyecektir. Çünkü uygulamanın fiyatı zaten 9TL.

Tanıtımın muhtemelen 22 Ekim Apple iPad tanıtımında gerçekleşeceği söyleniyor. Bizce de o güne güzel bir jest olabilir. Çünkü uygulama en iyi iPad ile kullanılabiliyor. Takipte olmanızı öneriyoruz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir