iOS 8.1.1 Yayınlandı

Dün itibariyle Apple tarafından iOS 8.1.1 sürümü iPhone, iPad ve iPod Touch kullanıcıları için indirilmeye hazır hale geldi. Eğer Jailbreak kullanıcısıysanız bu güncellemeden uzak durun keza Pangu 8 jailbreak iOs 8.1.1 sürümü ile birlikte yapılamaz hale geliyor.

iOS-8.1.1

iOS 8.1.1 build 12B435 sürümü, bazı açıkların giderilmesi ve genel performans iyileştirmelerinin yanı sıra mobil operatör sistemlerinin stabilitesini arttırmak amacıyla yayınlandı. Güncellemeyi iOS cihazınızdan dilerseniz Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme yolunu takip ederek Wi-Fi veyahut Hücresel Bağlantınızı kullanmak suretiyle yapabilirsiniz.

Alternatif olarak ise, iPhone, iPad veya iPod Touch cihazınızı Mac veya Windows kurulu bilgisayarınıza USB kablo aracılığıyla bağlayın ve iTunes yazılımını açın, güncelleme ekranı otomatik olarak çıkacaktır. Eğer çıkmaz ise Yardım menüsünden Güncellemeleri Denetle kısmına tıklayarak güncellemenizi başlatabilirsiniz.

Apple güncelleme sayfasında “Bu sürüm hata düzeltmeleri, daha yüksek kararlılık ve iPad 2 ile iPhone 4s için performans iyileştirmeleri içerir.” Şeklinde not düşülmüş. Bu güncellemenin içeriği ile ilgili bilgi için buradaki web sitesini ziyaret edin.

Öte yandan Apple TV kullanıcılarını ilgilendiren bir gelişme daha yaşandı. Apple TV için 7.0.2 sürümü yapı numarası 12B435 numarasıyla yayınlandı. Tekrar, jailbreak kullanıcıları bu güncellemeden de uzak fatih escort durmalılar.

iOS 8.0 sürümü ile birlikte bilindiği üzere iPhone 4 desteği bırakılmış, yazılım desteği verilen en eski cihaz olarak iPhone 4s kalmıştı. Bu güncelleme ile Apple’ın desteklediği en eski cihazını bile ne kadar önemsediğini, üç yıllık cihazları için bile performans iyileştirmeleri içeren güncellemeler yayınlayabileceğini görmüş olduk. iPad 2 ve iPhone 4s sahiplerine bu konuda sevgilerini ilettiklerini belirtmiş olsak yanılmış olmayız galiba.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir