iOS 8.1.3 Çalışmaları Devam Ediyor

Apple tarafından iOS 8.1.3 sürümü üzerinde çalışmalar devam ediyor ve iOS 8.1.3 sürümünün ikinci betası (sürüm 12B466) çalışanlara test etmeleri amacıyla dün itibariyle gönderildi. Yazılımın bu sürümü geçtiğimiz hafta yayınlanması bekleniyordu fakat MacRumors’un haberine göre yazılım mühendisleri açıkları kapatmak için tam gaz çalışmaya devam ediyorlar.

MacRumors’un haberinde, iOS 8.1.3 sürümünü kullanan cihazların sayısında aşağıdaki tabloda da görüleceği üzere gözle görülür bir artış mevcut. Daha önce de belirttiğimiz gibi yeni bir sürümün eli kulağında ama bu önümüzdeki hafta mı olur diğer hafta mı bilemiyoruz. Kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın.

8-1-3-analitik

iOS 8.1.3 sürümünün herhangi büyük bir özellikle geleceğini düşünmüyoruz, bunun yerine açıkların –ve büyük ihtimalle jailbreak açığının- kapatılmasını sağlayacak bir güncelleme olacak ki bu kimseye sürpriz olmayacaktır zaten.

iOS 8.1.3 sürümünün yanı sıra iOS 8.2 sürümünün de önümüzdeki birkaç hafta içerisinde yayınlanmasını bekliyoruz. Daha büyük bir güncellemeyle gelecek olan bu sürümün hali hazırda dört adet betası mevcut ve Apple Watch desteğinin yanı sıra yeni özelliklerin getirileceğini tahmin ediyoruz.

Her zaman olduğu gibi iOS 8.1.3 sürümü ve diğer yeni güncellemeler geldiğinde sizlere konuyla ilgili bilgiyi en kısa sürede vereceğiz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir