iOS 8.1.3 Haftaya Gelebilir

Mobil ve teknoloji haberlerini yapan BGR web sitesinde bugün yer alan bir haberde, Apple’ın iOS yazılımının önümüzdeki hafta içerisinde yeni bir sürümünü yayınlayabileceğini öne sürdü. Bu sürümün beta mı yoksa iOS 8.1.3 sürümü mü olacağına dair henüz net bir bilgi olmamakla birlikte, haberin devamında bu sürümün önümüzdeki Salı veya Çarşamba günü indirilebilir durumda olacağı belirtildi.

ios-8.1.3-tablo

Yukarıdaki Apple ağlarında iOS 8.1.3 kullanan cihazların trafik tablosundaki anlık artış göz önünde bulundurulduğunda, iOS 8.1.3 sürümünün çok yakında gelebileceği ve Apple çalışanları tarafından an itibariyle kullanılabilir durumda olduğu durumu ortaya çıkıyor.

Merak edenler için söyleyelim, eğer gelecek olan sürüm iOS 8.2 değil de iOS 8.1.3 olursa büyük bir ihtimalle yeni özellikler gelmeyecek, aksine açıkların kapatılması için gelen bir güncelleme olacaktır.

Öte yandan hatırlatmakta fayda var, iOS 8.2 Beta 3 sürümü geçtiğimiz Aralık ayının 18’inde geliştiriciler için sunulmuştu. Yukardaki tablonun ortaya çıkmasının bir sebebi de bu beta sürümünü Apple’ın çalışanlarına test ettiriyor olması olarak düşünülebilir.

Bakalım, önümüzdeki hafta neler getirecek?

3 Comments

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir