iOS 8.1 sürümü bu akşam yayınlanacak

17 Eylül tarihiyle birlikte iOS 8 işletim sistemini resmen cihazlarımızın içerisinde kullanmaya başladık. Hem tasarım hem de işlevesellik düşünüldüğünde iOS 8 işletim sistemi iOS 7’den çok daha ilerde görünüyordu. Fakat stabil çalışma ve güç tüketimi konusunda da aynı şekilde iOS 8, iOS 7’den fersahlarca geride kalıyordu. Öyle umuyoruz ki bu akşamdan sonra artık iOS 8 işletim sistemi de çok daha stabil bir hal alacak. Apple kanadından yapılan açıklamaya göre yeni geliştirilen işletim sistemi sürümünde Apple müşterileri tarafından gönderilen birçok bildirim göz önünde tutuldu ve bu bildirimlere göre de işletim sistemi üzerinde yeni değişiklikler yapıldı.

ios 8.1

iOS 8.1 işletim sistemi ile şuanda geleceğini bildiğimiz en büyük resmi özellik Apple Pay özelliği. Apple’ın kablosuz ödeme teknolojisi olarak geliştirdiği yeni sistem iOS 8.1 ile birlikte Amerika içerisinde kullanılmaya başlanacak. Deneme aşamasının raporlarına göre de muhtemelen tüm dünya ileride Apple Pay ile ödemelerini çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmiş olacak.

Yeni gelen işletim sistemi hakkında henüz verilen çok fazla detay yok fakat yapılacak bazı mini değişikliklerden Beta sürümleri sayesinde de haberdar olmuştuk. Yarın ise iOS 8.1 işletim sisteminin hangi yeni özelliklere sahip olduğunu sizlerle tekrardan paylaşacağız.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir