iOS 8.2 Beta 3 Geliştiriciler İçin Yayınlandı

Bugün sabah saatlerinde iOS 8.2 sürümünün yeni betası geliştiriciler için yayınlandı. iOS 8.2 Beta 2 sürümünün yayınlanmasının üstünden iki hafta ve kaybolan zil sesleri problemlerinin giderilmesi amacıyla iOS 8.1.2 sürümünün yayınlanmasından bir hafta geçmesiyle birlikte yeni sürüm de böylelikle geliştiriciler için yayınlanmış oldu.

ios-8.2-beta-3

iOS 8.2 Beta 3 sürümü her zamanki gibi Wi-Fi aracılığıyla veya Apple geliştirici portalı aracılığıyla tüm iOS geliştiricileri tarafından indirilebilir. iOS 8.2 ile birlikte hangi yeni özelliklerin eklendiği bilinmiyor fakat tek bilinen Apple Saat desteğinin getirileceği.

Öte yandan iOS 8.2 sürümünün normal kullanıcılar için ne zaman sunulacağı konusunda herhangi bir bilgi bulunmamakla beraber bazı açıkların kapatılması amacıyla iOS 8.1.3 sürümünün yayınlanacağı dedikodusu bir süredir ortalıkta dolaşıyor. Apple geliştirme merkezinin de tatil amacıyla bir süre kapalı kalacağını göz önünde bulundurduğumuzda iOS 8.2 sürümünün yayınlanması için uzun bir süre daha bekleyeceğiz gibi görünüyor.

Özetle, iOS 8.2 Beta 3 sürümüyle birlikte kayda değer pek bir değişikliğin olmadığını, açıkların kapatılması amacıyla yayınlanan bir sürüm olduğunu söyleyebiliriz. Eğer geliştirici hesabınız var ve bu sürümü yüklediyseniz ve herhangi bir hatayla karşılaşırsanız lütfen bizimle ve Apple ile irtibata geçmekten çekinmeyin.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir