iOS 8.2 Beta 4 Geliştiriciler İçin Yayınlandı

Bugün sabah itibariyle Apple tarafından iOS 8.2 sürümünün dördüncü betası geliştiriciler için yayınlandı. Bu güncelleme, iOS 8.2 Beta 3 sürümünün yayınlanmasının üç hafta sonrasında yayınlandı ve ek bir bilgi olarak verelim, Apple’ın iOS 9 için çalışmalara başladığı bilgisi kulaktan kulağa yayılmaya başladı.

Yeni iOS 8.2 betası dilerseniz Wi-Fi veya hücresel bağlantı kullanılarak, dilerseniz Apple’ın geliştirici portalından –eğer bir geliştirici hesabınız varsa- indirilerek cihazlarınıza kurulabilir. iOS yazılımının yeni sürümüyle birlikte karşımıza neler geleceğini tam olarak bilemiyoruz fakat Apple Watch desteğinin getirileceği, ve bu desteğin Beta 4 sürümü ile kullanıcılara sunulduğu bilgisini paylaşmak isteriz.

iOS-8.2-beta-4

Öte yandan iOS 8.2 sürümünün tüm kullanıcılar için ne zaman indirilebilir durumda olacağı konusu muamma ve birçok kullanıcı bu güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyor. Bilindiği üzere daha az öneme sahip güncellemeleri içeren iOS 8.1.3 sürümünün bu hafta içinde gelebileceğini geçtiğimiz günlerde duyurmuştuk. Ayrıca Apple Watch’un Mart ayında veya 14 Şubat tarihinde Apple Store’larda görmeye başlayacağımız konusu kulaktan kulağa yayılıyor ki bu da iOS 8.2 sürümünün kullanıcılara sunulacağı tarih anlamına gelmekte.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir