iOS 8.2 Beta 5 Geliştiriciler İçin Yayınlandı

iOS 8.2 sürümünün beşinci betası dün akşam itibariyle geliştiriciler için yayınlandı. 12D5480a yapı numarasıyla yayınlanan yeni sürümü, eğer geliştirici hesabınız varsa Wi-Fi veya Hücresel bağlantınızı kullanarak kablosuz olarak güncellemeyi yapabilirsiniz. Geliştirici merkezinden yapılacak olan güncelleme henüz gelmiş değil. Apple tarafından bu güncellemenin “açıkları kapatmak ve geliştirmeler yapılmak” amacıyla yapıldığı belirtildi.

Yazılımın bu sürümüyle birlikte Xcode 6.2 beta 5 WatchKit de eklendi ki bu sayede geliştiriciker Apple Watch için uygulamalar geliştirmeye başlayabilecekler. Keza Apple Watch Nisan ayında piyasaya çıkacak ve uygulamaların geliştirilmeye başlanması gerekmekte. Yeni Xcode ile son WatchKit araçları geliştiricilere dağıtılmış olacak.

iOS-8.2-beta-5

Tüm yazılım sürümlerinde olduğu gibi Apple iOS 8.2 sürümünün tüm kullanıcılar için ne zaman yayınlanacağına dair henüz net bir bilgi vermedi. Bilindiği üzere iOS 8.2 Beta 4 sürümü geçtiğimiz Ocak ayının ortasında yayınlanmıştı. iOS 8.2 sürüm ile birlikte Appe Watch özelliklerinin de getiriliyor olması, iOs 8.2 sürümünün akıllı saatin piyasaya çıkma tarihine yakın bir zamanda yayınlanacağını işaret ediyor.

Bu sürümle beraber yeni geldiğini gördüğünüz özellikler varsa, yorum kısmından bizimle iletişime geçmeyi ihmal etmeyin.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir