iOS 8.3 Beta 2 Sürümü Apple Tarafından Yayınlandı

Apple tarafından iOS 8.3 sürümünün ikinci sürümü dün akşam itibariyle gelştiriciler için geliştirici merkezinde yayınlandı ve kablosuz bağlantı veya geliştirici merkezi aracılığıyla indirilebilir durumda. Yeni iOS sürümünün yanı sıra ayrıca Xcode 6.3 beta 2 ve Swift 1.2 sürümleri de geliştiriciler için uygulamalarını hazırlayabilmeleri maksadıyla yayınlandı.

iOS 8.3 beta 2 sürümü ilk betasının yayınlanmasının hemen iki hafta sonrasında yayınlanmış oldu. Apple’ın iOS 8.3 sürümünü tüm kullanıcılar için Apple Watch’un satışa sunulmasına yakın bir tarihte yayınlaması bekleniyor.

iOS 8.3 sürümünü ilk betasıyla birlikte kullanıcılara CarPlay desteği, yeni emojiler ve Google’ın iki aşamalı doğrulama sistemleri getirilmiş ve Apple Pay’in Çin’de kullanılmasına yönelik çalışmaların da başladığı görülmüştü.

iOS 8.3 Beta 2 sürümünün güncelleme notlarında da açıkların kapatılmasına yönelik çalışmaların olduğu, iPhone’un CarPlay uyumlu araçlara bağlandığında çıkan dialog menüsünde çıkan hatanın giderildiği belirtildi.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir