iOS cihazınızda ünlüler ile fotoğraf çekin

Nedendir anlam verilemese de sadece bizim ülkemizde değil, tüm dünyada ünlüler ile fotoğraf çekilmek ve o insanlar ile kendimizi aynı kare içerisinde görmek göze oldukça hoş geliyor. Eğer siz de böyle düşünenlerdenseniz, iOS cihazınıza yükleyeceğiniz bir uygulama sayesinde birçok ünlü il fotoğraf çekebileceksiniz. Shane Walker tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak App Store üzerinden ulaşabileceğiniz Doublie uygulaması, gerçekte olmasa da montaj ile çok harika karaler yakalamanıza yardımcı oluyor.

Uygulama içerisinde birçok farklı ünlünün değişik pozları yer alıyor, siz de bu pozlar içerisinden dilediğinizi seçerek ister ön kameranızdan isterseniz de arka kameranızdan çekimler yapıyor ve böylece dünyaca ünlü yıldızlar ile aynı karede yer alan fotoğraflar çekiliyorsunuz. Tabii, fotoğrafların kalitesinden de bunların bir düzenleme aracı ile yapıldığı anlaşılıyor. Yine de eğer çok sık selfie çekip paylaşan biriyseniz, ünlüler ile çok daha ilgi çekecek selfie fotoğraflar çekebilirsiniz diye düşünüyorum.

Fotoğraflarınızı çekip düzenleme işlemini de tamamladıktan sonra ise bu fotoğraflarınızı uygulama aracılığı ile başta Facebook ve Twitter olmak üzere daha birçok sosyal paylaşım ağında da paylaşabiliyorsunuz.

Doublie uygulamasına iTunes üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir