İOS Mesaj Uygulamasında Hata

Apple serilerinin pek çoğunda meydana gelen bu yeni hata kullanıcıları endişelendiriyor. İOS ve mesaj uygulamasında bulunan bir sorun dolayısı ile telefon kilit ekranında iken mesaj alınırsa, telefon herhangi bir uyarı vermemekle beraber kendini kapatıp açıyor.

Bu tip hatalarla daha öncede karşılaşılmıştı ve Apple kısa süre içerisinde sorunu çözmüştü. Çok can sıkıcı olan bir hata olmakla beraber, yetkililer sabotaj ihtimali üzerinde de duruyor çünkü her kullanıcı bu sorunu yaşamıyor. Bu sorunu yaşayan kullanıcıların bilerek seçildiği düşünülüyor.

Bu sorunla karşılaşan kullanıcılar, özellikle Twitter üzerinden şikayetlerini dile getirerek sorunlarına çözüm arıyor. Kısa bir süre içerisinde bu hatanın giderileceğinden şüphemiz yok ancak kabul etmeliyiz ki oldukça can sıkıcı bir durum bu.

Belli başlı birkaç çözüm bulunuyor aslında, bunlardan bahsetmek yararlı olabilir. Kendinize Siri vasıtasıyla Mac veya paylaşım sayfası üzerinden bir mesaj göndermeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca telefonunuza gelen tanıtım ve kampanya mesajları vasıtası ile abone olduğunuz ya da katıldığınız bir kampanya varsa, derhal iptalini sağlayın.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir