iOS’la anılan Ödüllü oyun Badland, BlackBerry ve Android’e göz kırptı

iOS cihazlarını kullananların belkide birçoğu bu oyunu duymuş veya oynamıştır. Oldukça basit görünmesine rağmen kullanıcıları zorlayabilmesi ve tasarım alanında Apple tarafından ödüllendirilmiş olması oyunun cazibesini bir adım artırıyor.

Üzerine topladığı bu kadar kitle ve beğeni sonrasında Android ve BlackBerry 10 kullanıcıları için giriş yapmaya hazırlanıyor. Yeni ve farklı iki platformda daha bulunmak isteyen Badland bu konudaki çalışmalarında da epey yol almış görünüyor. Yakın zamanda hem Google Play hem de BB10 platformlarında yerini alacak.

Badland oyununu biraz tanıtırsak; Bir böceğin ormandaki vahşi yaşam içerisindeki serüvenlerini konu alıyor. Yapmanız gereken, böceğin klonlarını oluşturmak ve gün sonunu en fazla klonu arkanıza takarak geçmeye çalışmak. Oyun gerçekten çok basit gibi görünüyor olsa da zorlayıcı yapısı sizi biraz uğraştırabilir.

badland oyun ios android blackberry

Oyunun güzel kısmı sadece bu kadarla sınırlı değil. Belki satın alıp oynamaya çalışırsanız göreceksiniz; birçok güzel yanı var. Ücretli (3.59TL) olmasına rağmen parasını hak eden bir oyun olduğunu söylemek mümkün. Fiyatı da abartılacak birşey değil. Bir kereye mahsus verilebilecek cüzi bir ücret. 😉

Tek elle oynanabilen bir oyun olması avantaj sayılabilir. Hatta multiplayer (çok kişili oyun) olarak da oynayabiliyorsunuz. Belki de en eğlenceli kısmı burası. Bir iPad üzerinde 4 kişi bile bu oyunu oynayabiliyorsunuz. Yani iPad’iniz varsa oyun herkese yetecek kadar diyebiliriz. 🙂 Gerçekten çok eğlenceli olan bu oyunun tüm bölümlerini geçseniz bile silmek istemeyeceksiniz. Neden diyenlere, multiplayer özelliği yüzünden.

Neyse oyunu çok fazla da övüp beklentiyi gereğinden fazla yükseltmek istemem. Sonra belki beğenmezsiniz. İndirenler ve oynamış olanlar aşağıdan bize yorumlarını yaparlarsa seviniriz. Android ve BlackBerry 10 işletim sistemli cihazlara sahip takipçilerimiz de biraz sabretsinler. Oyun yakın zamanda onların marketlerine de gelecek.

Oyunu buradan satın alabilir veya bilgi alabilirsiniz.

Version: 1.4
Size: 126 MB
Language: English

Oyunun BlackBerry ve Android videosu

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir