iPad Mini’de iBook Özellikleri Ön Plana Çıkıyor

İnternette, Apple’ın yeni oyuncağı iPad Mini’yi 23 Ekim’de çıkaracağına dair çok sayıda söylenti dolaşıyor. Ancak son yazılanlara göre, 23 Ekim tarihinde gerçekleşecek olayda iPad Mini’den çok iBook’lar ilgi odağı olmuş.

iPad Mini'de iBook özellikleri görülüyor

iPad Mini, ufak 7.85 inçlik ekranı ve A5 işlemcisi ile normal iPad’in daha ucuz ve daha ufak versiyonu olacak gibi görünüyor. Aslında, görünen o ki Apple’ın gerçekte hedeflediği şey, Kindle ile e-book piyasasının lideri konumundaki Amazon’u bu alanda yakalamak. Amazon’un en son tanıttığı Kindle Fire HD, 199$ gibi çok çok uygun bir fiyattan satılmasına rağmen bir tabletin sahip olduğu hemen hemen tüm özelliklere de sahip. Ayrıca Apple, iPad Mini’yi sunduktan sonra AppStore’daki iBook’larını daha işlevsel hale getirecek gibi görünüyor.

Apple, iBook ile şimdiye kadar iyi sayılabilecek bir başarı elde etti. Şimdi ise iBook’ları insanlara daha ucuz ve iPad’in yeni versiyonu ile birlikte daha kullanışlı bir hale getirerek sunmayı hedefliyor ve elde ettiği başarıyı bir adım öteye götürmek istiyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir