iPad Sahiplerine 9 Tavsiye Uygulama [webmaster]

App Store‘un müthiş geniş bir depo olmasının yararı kadar ihtiyaç duyduğunuz uygulamaları arayıp bulmak da bir o kadar zor olduğundan ancak tavsiye uygulamalar içinden belki de uzun zamandır aradığınız bir uygulamaya erişebiliyorsunuz. Sizler için derlenen bu 9 iPad uygulaması da bu amaçla önerilmiş, belki de içlerinde size çok gerekli olan uygulamaya rastlama imkanınız olabilecek. Kısa gezintiler yapanlar için dizüstü bilgisayarlarını yanına almayıp sadece iPad‘i alarak işlerinden geri kalmamak adına kullanılabilecek olan 9 iPad uygulaması birleştiğinde webmaster olarak çalışanlar için adeta bir isviçre çakısı tadında olabilir. Dilerseniz hemen tavsiye uygulamalarımıza ve görevlerine şöyle bir bakalım.

Webmaster'lar İçin 9 iPad Uygulaması

1. Diet Coda$19.99. Gittiğiniz her yerde sizinle beraber gelebilecek olan harika bir FTP/SFTP aracı taşımak istiyorsanız uygulama sizin için biçilmiş bir kaftan olabilir.. Üstelik uygulamanın iCloud yedeklemesini de aktif ettiğinizde hesaplarınız ve giriş bilgileri her zaman senkronize edilmeye hazır bir halde olacak.

2. Tweetbot$2.99. Twitter uygulaması olarak sizler ne kullanıyorsunuz bilemiyoruz ama bu uygulama gerçekten 10 numara diyebiliriz. Denemeden farkı anlayamazsınız…

3. Jump Desktop$14.99. Uzak masaüstü bağlantısı dediğinizde App Store’da bir çok uygulama yer alıyor ancak kullanım kolaylığı ve işlevsellik açısından hayli kaliteli bu uygulamayı deneyebilirsiniz. Bazen ev yahut iş bilgisayarınıza erişmeniz gerektiği durumlarda kullanacağınız iyi bir uygulama.

4. DropboxÜcretsiz. Bazı dosyalarınıza ve belgelerinize her yerden ulaşmak zorunluluğu hissedebilirsiniz bu ve benzer durumlarda ilgili uygulama size ücretsiz veri depolama imkanı sunan popüler servisin tüm özelliklerini beraberinde getiriyor. Bizce her iOS cihazında mutlaka olmalı.

5. 1Password$9.99. Günde üyelikle girdiğiniz internet sitelerinin sayısı çok fazla oluyor ve ayrı ayrı parolaları güvenlik açısından kullanıyorsanız yahut yönettiğniz bir çok websitesi olması sebebiyle elinizde bir çok giriş bilgisi var ise bu durumda bunları iyi bir yöneticiye emanet etmek lazım. Uygulama tüm parolalarınızı tek parola altında tutarak sizin bunları unutmanıza veya karıştırmanıza engel olacaktır.

6. WordPressÜcretsiz. Bir WordPress blogunuz varsa o zaman size başkaca bir şey dememize gerek yok, halen bu uygulamaya sahip değilseniz çok şey kaybediyorsunuz.

7. Analytics HD$6.99. Google Analytics bilgilerinizi anlık olarak izlemek ve sitelerinizi her an gözlem altında tutmak için mükemmel bir uygulama.

8. Prompt$7.99. Webmaster’ların en çok duyduğu nitelemelerden bir tanesidir SSH bağlantısı. Uygulamanın görevi bu işlevi en iyi şekilde yerine getirmek.

Uygulamaları jailbreakli cihazlarınızda Installous’tan da inceleyebilirsiniz 😉

Blog’umuza ait son güncellemeleri Twitter veya Facebook sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir