iPad’te iOS 7 nasıl görünecek

iOS 7 kuşkusuz birçok kullanıcıyı heyecanlandırmaya yetti. Henüz tam anlamıyla kavuşmuş olamasak da neye kavuşacağımız az çok netleşmeye başladı. Tanıtımlar yapıldı, iOS  7 beta çıktı ve yeni yeni kullanıcının huzurunda olmaya başladı iOS 7.

iOS 7 iPad ekran görüntüsü

Peki iPad kullanıcıları için iOS 7 nasıl olacak. Neler getirecek demek için belki henüz erken. Ancak nasıl görüneceğine dair ipuçları çıkmaya başladı. Henüz iPhone için yayınlanan beta görüntülerini gördük ama iPad için nasıl olacağını bilmiyorduk. Çünkü iPad için iOS 7 henüz görücüye çıkmadı. Bu konudaki şüpheleri yıkmak isteyen Sonny Dickson iPad üzerinde olmasa da Apple Xcode platformu üzerinden aldığı ekran görüntülerini paylaşarak en azından ikonların, grafiklerin biraz olsun kafamızda netleşmesini sağladı. Bu görüntüleri 9to5Mac internet sitesinde de görüyoruz.

iOS 7 iPad ekran görüntüsü

Görüntülerden anlaşılan, bildirim merkezi yine iPhone için olduğu gibi ekranın tamamını kapatacak cinsten. iOS 7 ile yeni bir işletim sistemine sahip oluyoruz. Bazı alışkanlıklarımız yeni tasarımlarla değişecek gibi görünüyor. Ancak bazıları da var ki onlara çok dokunulmayacak gibi. Ya da bir geçişin parçası olarak yavaş yavaş yapılacak. Belki de zaten oldukça kullanıcı odaklı olmasından kaynaklı. Artık iOS 7 geldikten sonra tabiki yeni sorunların ortaya çıkışı ve bunların aşılması sürecini atlatıp kullanıcı yorumlarını birlikte değerlendirmeye devam edeceğiz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir