iPhone 4S’te Neymiş Canım!

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen etkinlikte tanıtılan iPhone 4S beraberinde bir çok spekülatif haberleri de beraberinde getirmiş, telefonun iPhone 4 gibi başarılı olamayacağı konusu abartılarak gündeme getirilmişti. Bu düşüncenin ne kadar asılsız ve gerçek dışı olduğu iPhone 4S Satışları iPhone 4’ten Daha Hızlı konumuzda da ortaya çıkmıştı ki ardından yeni gelen bir rapor durumu neredeyse tescil etti. Yeni rapora göre tüm oparetörlerin ön sipariş ile 24 saatte sattığı iPhone 4S satışı 1 milyon’u da aşmış durumda olduğu bildirildi. Aslında tasarımı dışında iPhone 4S’in özellikleri hayli dikkat çekici ve iPhone 4’ün üzerine çok şeyin koyulduğunu açıkça gösteriyordu. Hakkında çıkan “büyük hayal kırıklığı” gibi gerçeği yansıtmayan belki de muhtemel rakipleri veya iPhone 4’ü dahi kullanmamış olanların yorumları olarak değerlendirilecek olan bu türden haberler nedense gerçek kullanıcıların durumunu ortaya koymadığı 24 saatlik satışta 1 milyon satması ile açıklanmış oldu.

iPhone 4S Satışları Hayli Yüksek Rakama Ulaştı

Ekim’den itibaren satışa sunulacak olan iPhone 4S Şirketin bir önceki çok satan telefonu iPhone 4’ün ilk gün siparişlerini de geçti ki iPhone 4 ilk gün satışı  600 bindi. iPhone 5 modelini tanıtması beklenirken (ki firma bu yönde bir açıklama yapmamış insanların beklentisi bu yöndeydi) iPhone 4S’i piyasaya süren Apple’in hisselerinde yüzde 5’lik bir düşüş yaşanmıştı. Şirketin hisseleri, iPhone 4S’e olan yoğun talep sayesinde haftaya yüzde 2,4’lük yükselişle başladı.

Böylelikle hakkında yıpratıcı ifadelerin yer aldığı iPhone 4S, Apple’ın en büyük lokomotiflerinden bir tanesi olarak yoluna devam edeceğini ortaya koydu.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir