iPhone 6 için çıkış tarihi 9 Eylül olabilir

Uzun bir süredir iPhone 6 üzerine haberler paylaşıyoruz, bugün yarın derken en sonunda Ağustos ayına kadar merdiven dayamayı başardık. Şimdi ise iPhone 6’nın çıkış tarihine dair başka etkili bir kaynak olan Re/Code adlı site tarafından 9 Eylül 2014 iddiası ileriye sunuldu. Apple haberleri ve vermiş oldukları bilgilerin doğruluğu ile bilinen 9to5Mac de daha önceden kullanıcılarına çıkış tarihi olarak aynı tarihi vermişti.

apple-store

Meydana gelen son iddialara göre ise bu tarih içerisinde Apple beklenen büyük etkinliğini gerçekleştirerek, kullanıcılarının uzun süredir merakla takip ettiği iPhone 6 modellerini tanıtacak ve hatta belki de satışa sunacak. Bununla birlikte elbette diğer kullanıcıların da merakla beklediği iOS 8 kullanıcılara açık olarak sunulması anlamına geliyor. Kısacası yeni cihazlar ile ilginiz hiç olmasa bile iOS 8 için bu tarihi siz de not edebilirsiniz.

Meydana gelecek olan etkinlikle beraber bizler de kaç adet iPhone 6’nın piyasaya çıkacağını A8 işlemcinin gerçek olup olmadığını ve belki muhtemelen iWatch‘in durumunu öğrenebileceğiz demektir.  Ya siz neler düşünüyorsunuz?

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir