iPhone 6 için Türkiye satış tarihleri ve fiyatları

Apple’ın merakla beklediğimiz etkinliğini de artık geçtiğimiz gün ardımızda bıraktık, şimdi hem yeni iOS işletim sistemi hem de yeni iPhone 6 modelleri için meraklı bir bekleyiş başladı. Tabii yeni modellerin çıkış yapacağı tarihler merak ediliyor fakat takdir edersiniz ki yeni modellerin çıkış tarihi kadar fiyatı da son derece önemli bir kriter olarak karşımızda duruyor. Apple’ın yeni iPhone 6 modeli ve iPhone 6 Plus modeli 12 Eylül de ön siparişleri başlayacak ve Amerika‘da 19 Eylül tarihinde satışa sunulacak.

iphone-6

Türkiye’de ise iPhone 6 ve iPhone 6 Plus sahibi olmak isteyenlerin biraz daha yani, 26 Eylül tarihine kadar beklemeleri gerekecek.  iPhone modelleri iki yıl kontratlı şekilde Amerika’da 199 dolardan başlayan fiyatlar ile alıcılarına sahip olacak. Ülkemiz için de kontratsız fiyatları belli oldu denebilir. Şuanda Apple Store’un Türkiye sayfası cihazların teknik detaylarına dair her türlü merak ettiğiniz detayı barındırıyor.

4.7 inçlik iPhone 6 modelinin 16 GB versiyonu için 2 bin 349 lira etiket bedeli belirlenmiş durumda, iPhone 6 Plus adı altında piyasaya çıkış yapacak olan 5.5-inçlik versiyonun 16 GB versiyonu için ise 2 bin 649 lira ödenmesi gerekecek. iPhone 6’nın bu seferlik 32 GB versiyonu bulunmuyor fakat 64 GB’lık modeli için belirlenen etiket değeri ise  2 bin 649 lira, 128 GB’lık iPhone 6’nın etiket fiyatı ise 2 bin 949 lira olacak.

iPhone 6 Plus’ın 64 GB’lık versiyonu için ise 2 bin 949 lira ve 128 GB’lık versiyonu için ise 3 bin 249 lira ödemeniz gerekecek.  Henüz Apple Watch’in çıkışına daha uzun bir ara olduğu için ona dair detaylar yer almıyor fakat yıl sonuna kadar mutlaka yeni akıllı saat ile ilgili satış fiyatı ve tarih bilgisini de duyuracağız.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir