iPhone 6 resmen çıkmadan inceleme videosu geldi

Hangi akıllı telefon şirketi daha hızlıdır sorusuna belki cevap vermeyiz fakat internet üzerinde yayılan sızıntıların üreticiler kadar hızlı olduğuna hiç şüphe yok. Bildiğiniz gibi Apple’ın tanıtım etkinliğine artık sadece sayılı günler kaldı. 9.9.2014 tarihinde Apple yeni tanıtım etkinliğini düzenleyecek ve hem iOS 8 hem de merakla beklenen iPhone’a dair detayları göreceğiz.

iPhone 6-2

Tabii Apple’dan daha hızlı davrananlar da var. Bunlardan birini daha bugün gördük. Rusya tabanlı bir YouTube yayıncısı olan Rozetked isimli kullanıcı iPhone 6’nın 4.7-inc versiyonunda nelerin ileri çıkacağına dair harika bir video çıktı. Elbette iPhone 6’yı nereden temin ettiği ise büyük bir sır olma gizemini koruyor. YouTube kullanıcısı iPhone 6 hakkında ufak bir inceleme yapıyor ve görüntü kalitesi şimdiye kadar gördüklerimiz ile kıyasladığımızda gerçekten harika denebilir.

Video içerisinde yalnızca iPhone 6 değil ayrıca yanı sıra iPhone 5S de konuk oluyor ve aradaki bazı farklılıkları diğer cihaz ile karışık şekilde gösteriyor. Anlayacağınız cihaz çıkmış gibi son derece rahat bir konsept içerisinde karıştırmalı bir inceleme olmuş denebilir.

Nasıl olsa iPhone 6 birkaç gün sonra tanıtılacak fakat yine de iPhone 6 ile nelerin geleceğini merak ediyorsanız hemen aşağıda yer alan video içerisinden iPhone 6 tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. Video dili Rusça fakat içerisinde ingilizce alt yazı da mevcut.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir