iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Drop (Darbe/Düşürme) Testi

Meraklısına yeni iPhone’ların drop test videosunu sunalım. Hani bazı videolarda iPhone 6’yı eliyle eğen adamı izlemişsinizdir. Bu deneme birde başka markalarla yapılsaydı ne olurdu acaba. 🙂 Her neyse bu cihazlara hatırı sayılır paralar verip sağlam olmasını bekliyoruz ama neticede narin şeyler. Yani dikkatli kullanmak lazım. Ama yere bir kerecik düştüğünde de hemen ekranı çatlayıp sağı solu yamulmasın istiyor kullanıcılar. Üreticiler de elbette bunun farkında ve her geçen gün daha sağlam cihazlar üretmeye gayret ediyorlar.

İşte onlardan birisi daha. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus göğüs hizasından taş zemine düşürme testi. Bakalım nasıl bir performans sergilemişler.

Bu da iPhone 6’sını alır almaz düşüren talihsiz 🙂

Bu işin biraz da şans tarafı olduğunu unutmayalım. Düşürdüğünüz zemin, yere düşme açısı vs çok çok önemli. Yani düşürmemeye dikkat etmek lazım. Şunu da söylelim, bazı drop testlerde “fake” yani insanı yanıltmaya yönelik kamera oyunları olabiliyor. Bu da rakip firmaların birbirine yaptığı bir gözden düşürme oyunu. Siz siz olun hemen bir kılıf alın ve düşürmemeye çalışın. Bu şekilde çok da sıkıtı olmayacaktır. 😉

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir