iPhone 6S Apple’ın Resmi Sitesinde Yayınlandı

Yarın yapılacak lansman öncesinde iPhone 6S, Apple’ın resmi sitesindeki yerini aldı. Cihazın özelliklerini de kapsayan bir video yayınlandı, şu anda kullanıcıların bir nebze de olsa merakları giderilse de tüm özellikler video içerisinde yer almıyor. Bu yüzden bazı noktalar hala netlik kazanmış değil.

9 Eylül’de Türkiye saatiyle 20.00’da yeni iPhone modellerinin tanıtımı yapılacak. Tasarım açısından bir önceki modele oldukça benzeyecek olan iPhone 6S daha dayanıklı bir hale getirildi. Kasa yapısında kullanılan 7000 serisi alüminyum sayesinde düşmelere ve çarpmalara karşı daha dayanıklı bir yapısı olacak.

Uzun zamandır konuşulan renk tartışmaları da videoyla birlikte son buldu. İki farklı altın renginin kullanılacağı söylentiler arasında yer alıyordu. Videoda da olduğu gibi Apple bu sefer hem altın hem de altın gül rengini tercih etti. Bu sayede kullanıcılara çok daha farklı renk modellerini kullanma şansı verildi.

Kameralar konusunda henüz net bir bilgi bulunmasa da arka kamerada 12 MP, ön kamerada ise 5 MP kullanılacağı kulislerde dolaşan en yaygın haberlerden biri. iPhone 6’daki RAM yetersizliği artık çok fazla dile getiriliyordu, yeni model ile birlikte 2 GB RAM kullanılması herkes tarafından isteniyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir