iPhone 6S Bükülme Testi Gerçekleştirildi

Kısa bir zaman önce Unbox Therapy tarafından iPhone 6S için bükülme testi yapılacağı açıklanmıştı. iPhone 6 ile iPhone 6S arasında çok büyük farklar bulunmasa da bükülme testiyle bazı değişiklikler de ortaya çıktı.

Apple, 2014 yılında piyasaya sürmüş olduğu büyük ekranlı iPhone 6 Plus’tan çok iyi geri dönüşler almıştı. İnternet dünyasında yapılan bükülme testlerinde büyük tartışmalar olmuştu. Birçok kişi iPhone 6 Plus’ın diğer modellere göre daha esnek olduğunu savunsa da bunun bir yalan olduğunu videolarda Apple şirketini daha iyi göstermek için bazı hilelerin yapıldığı da savunulmuştu.

İnternette yapılan bu testler iPhone satışlarını etkilemese de Apple şirketi bu konuyu bir kere kafasına taktı. 9 Eylül tarihinde lansmanı yapılacak olan iPhone 6S’in dış yüzeyi 7000 serisi alüminyum ile kaplı olacak ve diğer modellere göre çok daha dayanıklı olacak. Unbox Therapy de bunu kanıtlar nitelikte bir video çekti.

Unbox Therapy grubu yaptığı testlerde iPhone 6 ve iPhone 6S arasında karşılaştırmalarda bulundu. İlk olarak iPhone üzerine ağırlık konmaya başladı ve model en fazla 13 kilogramlık ağırlığa dayanabildi. Bu ağırlıktan sonra telefon bükülmeye başladı.

Testin ikinci aşamasında ise iPhone 6S’e yer verildi. 36 kilograma kadar dayanıklılık gösteren model gerçekten üstün bir başarı sergiledi. Bu noktadan sonra Apple’ın yıl içerisinde dayanıklılık videoları yayınlayacağını düşünüyoruz. İşte yapılan dayanıklılık testi videosu:

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir