iPhone 7 de Patladı!

iPhone 7, tüm zamanların en iyi telefonlarından bir tanesi olarak; geçtiğimiz aylarda tanıtılmış ve satışa sunulmaya, ülke ülke başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde de Türkiye’ye merhaba diyen iPhone , kısa süre içerisinde oldukça tatmin edici satış rakamlarına ulaşırken, bu rakamları müthiş bir şekilde katlayabilir ancak; ufak bir problem var. Bugün sükse yapan habere göre, Note 7 gibi iPhone 7 de patlama riski ile karşı karşıya kalabilir.

Amerikalı Mat Jones, iPhone 7 cihazının kül olması haberini, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden verdi. Kısa bir süre önce Note 7’nin geri çağırılmasından sonra patlaması ile korkutan amiral gemileri içerisine bir adet de iPhone 7 eklenebilir mi, bilmiyoruz ancak Mat’in arabasını park edip içerisine koyduğu telefonu hiç de hoş görünmüyor.

iphone-7-patladi1

Note 7, bugünlerde patlaması hasebiyle havalimanlarında bile yasaklanmış durumda ve Mat’e göre iPhone 7 cihazında bir haftadır en ufak bir çizik bile yokken, patlaması endişe verici. Sörf dersi hasebiyle telefonu arabasında, eşyalarının en altına bırakan Mat Jones, dersten döndüğünde aracın dumanlarla kaplı olduğunu ve iPhone 7’sinin kül olduğunu belirtiyor.

iphone-7-patladi2

iPhone 7 patladı mı? Sorusu elbette merak uyandırıcı. Telefonun son hali ise yukarıda ve muhtemelen kendini yanarak kül etmiş. Buna, Mat’in arabasının mı, güneş ışınlarının mı yoksa iPhone 7 içerisindeki bir donanım sorununun mu sebep olduğu henüz bilinmiyor ve araştırmaların devam ettiği söyleniyor. Ancak, Note 7’den sonra iPhone 7’nin de patlaması, merak uyandırıcı.

Apple tarafında, bununla ilgili bir açıklama gelmezken, haberin sosyal medyada yayınlanmasından hemen sonra hızla yayılması; muhtemelen Apple’a bir cevap hakkı doğuracaktır.

Sizce, iPhone 7 kendi donanım arızası yüzünden yanmış olabilir mi?

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir