iPhone 7 için “Beats” kablosuz kulaklık üretiyor

Apple geçtiğimiz yıl Beats‘i satın almış ve kulaklık konusunda çok yüksek beklentileri de beraberinde getirmişti. Sanıyorum bu adım o beklentiler için güzel bir gelişme olacaktır. Kablosuz kulaklık konusunda bir adım atıldığı haberi yayılmaya başladı.

iPhone 7 ‘lerle birlikte kutu içerisinde kablosuz Beats kulaklıkla birlikte geleceği düşüncesi hakim. Bir süre önce 3.5mm kulaklık girişinin kaldırılacağı konusunda haberler çıkmıştı. Bu konuda Apple’ın duyduğu bir rahatsızlık olabilir. Kaldırabilir mi kaldıramaz mı henüz netlik kazanmış değil. Fakat kablosuz kulaklık seçeneğinin yanında ilk birkaç üründe kulaklık girişini sunmaya devam edecektir. Yani hemen kaldırmaz şeklinde düşünüyorum. Bir nabız yoklama için ön sürüm yapacaktır.

Beats ile birlikte ses konusunda kendini geliştirecek ve önümüzdeki yıl ses konusunda çok daha kaliteli adımlar duyacağız bence. Çünkü Beats‘i satın almasıyla birlikte beklenen adımlar henüz netlik kazanmadı. Çalışmalar devam ediyor kokusu var. Özellikle iTunes’da Hi-Res yüksek çözünürlük ses formatına geçiş de bu sinyalleri veriyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir