iPhone 7’nin en güncel ve net fotoğraf sızıntısı

iPhone 7 hakkındaki sır perdesi de gün geçtikçe aralanmaya devam ediyor. Yeni gelen sızıntılar ve duyumlar doğrultusunda artık her konu daha bir netlik kazanıyor diyebiliriz. iPhone 7’nin şimdiye dek yayınlanan sızıntı fotolarının en neti yayınlandı diyebiliriz. Sızıntıların kaynağı Nowhereelse.fr İsimli internet sitesi.

iphone 7 sızıntı (2)

Resimlerde detaylarını göreceksiniz ki iPhone 6 ile tasarımsal olarak büyük benzerlik hakim. Sadece kamera yuvasının büyüyüp anten çizgilerinin farklı konumlandırılmış olduğunu görmek mümkün. Bir diğer sızıntıda da çok konuşulan 2 kameranın yer aldığını görebilirsiniz. Bu da farklı bir sızıntı oluşturdu şimdi. Yani burada iki farklı sızıntıya ait fotoğrafları görebilirsiniz. Her ikisininde henüz tamamlanmış yani bitmiş, üretime hazır olduğunu söyleyemeyiz. Muhtemelen daha yapılacak birkaç değişiklik daha olacaktır. Genelde apple logosunun en son yapıldığını biliyoruz. Henüz o aşamaya geçilmemiş gibi görünüyor.

iphone 7 sızıntı (3)

Üzerindeki bağlantı noktaları olarak da sadece lightning bağlantısının olacağını ve kulaklık girişinin bu modelden itibaren olmayacağını söyleyebiliriz. Sızıntı fotolarından diğer detaylara kendiniz göz atabilirsiniz.

iphone 7 sızıntı (4)

Umarım bu değişiklikler iPhone kullanıcıları açısından iyi olur. Resimlerde gördüğünüz muhtemelen 5.5 inçlik Plus modeli olduğunu görüyoruz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir