iPhone, Apple Watch görünümüne sahip olsa nasıl olurdu?

Apple’ın iPhone 6 ve 6 Plus konferansında tanıttığı en ilgi çekici ürünlerden birisi de hiç şüphesiz, Apple kullanıcıları tarafından uzanca bir süredir beklenen akıllı saatlerdir. Apple Watch adını alan akıllı saat bizi sadece ismi ile şaşırtmakla kalmadı ve piyasadaki akıllı saatlere oranla hem çok daha gelişmiş özellikler ile karşımıza geldi hem de muhteşem bir tasarımı ile. Elbette cihazın dış tasarımı önemli, fakat kullanıcıların rahat bir şekilde bu ürünleri kullanabilmesi için dışı kadar en azından içinin de önemli olduğunun önemle altını çizmek gerekiyor. Apple’ın mühendisleri ise yeni akıllı saat için çok gelişmiş bir zoom tekniğini bir animasyon görüntüsü ile birleştirerek harika bir görüntünün ortaya çıkmasını sağladılar.

Tabii, henüz Apple Watch çıkış yapmadığı ve insanlar satın almadığı için bizler sadece o konferansta tanıtıldığı kadarı ile Apple Watch’ı tanıma fırsatına sahip olduk. Diğer yandan da insan merak etmiyor değil, “Acaba Apple Watch için tasarlanan bu görünüm iPhone cihazlarda nasıl dururdu?” diye.

Lucas Menge, isimli iOS geliştiricisi de bu soruyu kendisine sormuş olmalı ki iPhone bir cihaz içerisinde Apple Watch, Home Screen’in nasıl görüneceğini bir test etmiş. Aşağıdaki video içerisinden izleyebileceğiniz gibi gerçekten aslında son derece de etkili bir kullanım kolaylığı sunabilirmiş. Fakat özellikle panik anında telefon kullanmada bu işlem oldukça zor da olabilir. Bakalım siz de beğenecek misiniz?

 

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir