iPhone Artık Lockitron ile Kapınızıda Kilitleyecek

iPhone Kapı Kilidi LockitroniPhone artık gündelik yaşamımız içine de aktif olarak başka alanlarda hizmet vermek üzere kullanılıyor. iPhone’a hala sadece bir telefon gözüyle bakanların bu algısını da hayli değiştirecek olan yeni ürün sizleri hayli şaşırtacak. Eğer bir iphone sahibiyseniz evinizin, işyerinizin anahtarlarını artık taşımayacaksınız, kapılarınızı da artık iPhone ile bir uygulama içinden yahut kısa mesaj ile Lockitron sayesinde açabileceksiniz. Biliyorum çoğunuza fantazi gibi gelebilecek yahut bilindik fake (sahte) haberlerden bir tanesini verdiğimizi de düşünebilirsiniz. Ancak yazımızın devamındaki video’yu izlediğinizde bu düşünce yerini tebessüme bırakacaktır. Eminim iPhone’a sahip olmayan bir çok kullanıcı da teknolojisinin kullanım alanlarının genişliğini gördükçe bir iPhone sahibi olmayı aklına koyacaktır diye düşünüyoruz.

Ürünün adı Lockitron ve kullanımı için değişik renk seçeneklerine sahip bir lockitron sahibi olmanız, evinizdeki internet bağlantısını sağlayan modeminizde fazladan bir ethernet çıkışı olması yeterli. Ardından üreticinin sağladığı uygulamanın yüklü olduğu iPhone cihazınızla kapınızı yakından ve uzaktan kontrol etmeye hazırsınız demektir. Aşağıdaki tanıtım videosu söylediklerimizi görsel anmlamda daha iyi ifade edecektir.

 

Ürünün detaylarına bu sayfadan erişebildiğiniz gibi ürünü aynı bağlantıdan siparişte edebilirsiniz. Ürünün satış fiyatı 295$ olarak belirlenmiş. Artık kapılarınızın kilidi bundan sonra iPhone’a emanet. İleride “kapım hacklendi” haberlerine de şimdiden hazırlıklı olmak lazım 🙂 Bu arada lockitron’un videodan anladığımıza göre diğer telefonlar için de desteği bulunuyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir