iPhone İle HTC One Arasında Veri aktarımı Yapmak

HTC tarafından pazara sürülen son ürünlerden birisi olan HTC One modeline geçmeyi düşünen ancak Apple iPhone serisi bir telefonu olduğu için acaba verilerimi kurtarabilir miyim diye aklından geçirenlere mutlu bir haberimiz var.

Son dönemde çeşitli firmalar kendi modellerine Apple iPhone serilerinden geçiş daha kolay olsun diye bazı yazılımlar üzerinde çalışıyorlar. HTC firması da özellikle pazara sunduğu HTC One için bu şekilde bir yazılım ile karşımıza çıkıyor.

Apple cihazların verilerini yedekleyen iTunes dosyasına erişimi sağlayan bir yazılımı kullanıcılarına sunan HTC firması bu sayede bir iTunes üzerinden yedekleme yapmanız durumunda direkt olarak oradan yedekleri alarak HTC One modeline entegre edebiliyor.

HTC One iPhone 5

Bu sayede diğer Akıllı Telefon modelleri ile bir türlü senkronize olmayan, içindeki verileri tamamen farklı bir yapı içerisinde koruyan Apple iPhone serisi modellerden de Android İşletim Sistemine geçiş mümkün hale gelmiş oldu.

Yakın dönemde HTC One modeline geçmeyi düşünen Apple iPhone 3, Apple iPhone 3G, Apple iPhone 4, Apple iPhone 4Sveya Apple iPhone 5 sahipleri bu yazılım sayesinde veri kaybı yaşamadan, telefondaki müzikleri, fotoğrafları, mesajları, videoları ve rehberi kolaylıkla yeni telefonlarına aktarabilecekler.

Bu noktada HTC One modelinin destek sayfasından gerekli bilgileri alarak yazılımı bilgisayarınıza kurabilir ve gereken veri aktarımını yapabilirsiniz.

Şimdiden yeni Akıllı Telefon modelinizin hayırlı olması dileklerimizle…

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir